logo

Feshane’de Trabzon Günleri

Feshane’de Trabzon Günleri

trabzonTrabzon Federasyonu’nun düzenlediği Feshane Trabzon Günleri, İstanbul Valisi Mutlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve Trabzonluların  katılımıyla açıldı.

Feshane’de birlik ve beraberlik rüzgârı

Trabzonlular, İstanbullular, Şanlıurfa ve Kahramanmaraşlılar, Trabzon Günleri’nde bir araya geldi.

Trabzon Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu Feshane Trabzon Günleri, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu başta olmak üzere; AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Federasyonu Başkanı, Belediye Başkanları ve Trabzonluların yoğun katılımıyla açıldı.

Açılış sırasında konuşan Vali Mutlu, Trabzon’un Türkiye’nin marka şehirlerinden olduğuna değindi. Trabzon’nun 95. kurtuluş yıl dönümünü de kutlayan Vali Mutlu; hem hükümet, hem Trabzonlu iş adamlarının katkıları ile Trabzon’un bir dünya şehir olma yolunda olumlu adımlar attığını söyledi.

Etkinlikte söz alan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Trabzon’un ve Trabzonluların Türkiye’den bilimde sanatta kültürde her alanda var olduklarını Türkiye’de farklı bir doku arz ettikleri belirterek Feshane’de yapılan bu etkinlik için emeği geçen herkese bir Trabzonlu olarak teşekkür ettiğini açıkladı.

Etkinlikte söz alan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon’un hızla gelişen bir şehir olduğunu bu değişim ve dönüşümün çevre illere de yansıdığını ifade etti. Trabzon’un doğası gibi insanının da birlik ve beraberlik konusunda Türkiye halkına örnek olduğunu söyleyen Kızılcık; Trabzon’un kültür, sanat ve turizm konusunda ise bölge ve Türkiye ortalamasının üstünde bir turizm potansiyeli barındırdığını söyledi.

Bu seneki Trabzon Günleri’nde Şanlıurfa ve Kahramanmaraş`ın da konuk edilmesiyle etkinlikte adeta bir birlik beraberlik rüzgârı esti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ