logo

Fikirtepe’nin 7. Ruhsatını Erkan İnşaat Aldı

Fikirtepe’nin 7. Ruhsatını Erkan İnşaat Aldı

erkan_ruhsatErkan İnşaat Fikirtepe projesi Pırlanta Göztepe için bugün Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapı ruhsatını alan 7. firma oldu. Fikirtepe’de 7. Ruhsat ‘Erkan’dan.

2014 Kasım ayında plan notlarındaki değişiklikten sonra ruhsat alan firmalar arttı. Teknik Yapı, Kent Plus, Anka , Baysaş, Nuhoğlu, Selimoğlu & Pana derken en son bugün Fikirtepe’de 7. ruhsatı Erkan İnşaat almış oldu.

Seri çalışması ile dikkatleri çeken Erkan İnşaat Fikirtepe’de bir ada ile anlaşmış ve fore kazık işlemlerini bitirerek hafriyat çalışmalarını devam ediyor.

Erkan İnşaat 6 aya yakın sürede avan projesini onaylatıp yapı ruhsatını alması ile de rekora imza attı.

Demek ki Oluyormuş ..!

Fikirtepe Haber’e konuşan Fikirtepeli arsa sahipleri kısa sürede alınan ruhsatla ilgili; “Çevre ve şehircilik bakanlığı başta olmak üzere İBB de doğru ve yerinde gelen projelerin süratle onaylandığına şahit olmuş olduk. Artık firmalar kendi hatalarından kaynaklanan gecikmeleri bakanlık ve İBB personeli üzerine atamayacak. Erkan İnşaat’ın kısa sürede tüm işlemlerini hallederek ruhsatını alması tüm Fikirtepe firmalarına örnek bizleri oyalayan firmalara da ders olmalıdır” dediler.

Kaynak: ajansFİKİRTEPE / Fikirtepe Haber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ