logo

Final Maçı Kadın Futbol Ligi Şampiyonunu Belirleyecek

Final Maçı Kadın Futbol Ligi Şampiyonunu Belirleyecek

Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde Fomget Gençlik ve Spor ile Fatih Vatan Spor ve ALG Spor ile ALG Spor ve Beşiktaş arasındaki maçlarla yarı final karşılaşmaları tamamlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu‘nun şampiyonu 5 Mayıs’taki final maçıyla belli oluyor.

Yarıfinal karşılaşmaları sonucunda finale adını yazdırarak şampiyonluk mücadelesi verecek takımlar belli oldu. Final karşılaşmasında Fatih Vatan Spor ile Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımları  Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu’nun şampiyonluğu için karşı karşıya gelecekler.

FİNALİSTLER FATİH VATAN İLE BEŞİKTAŞ

Yarıfinal ilk maçında Fomget Gençlik ve Spor ile Fatih Vatan Spor karşılaştı. Mücadeleyi Zelal Baturay’ın 18. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 kazanan Fatih Vatan Spor adını finale yazdırdı.

Diğer yarı final karşılaşmasında ALG Spor ile Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı finale yükselebilmek için mücadele etti. Karşılaşmanın normal süresi ve uzatma devreleri golsüz sona erdi. Penaltı vuruşlarında rakibine 2-1 üstünlük sağlayan Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı ikinci finalist oldu.

FOMGET GENÇLİK İLE ALG SPOR ÜÇÜNCÜLÜK MÜCADELESİ

Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde 5 Mayıs’ta yapılacak final ve üçüncülük maçlarının saatleri değişti. Yapılan değişikliğe göre, Fomget Gençlik ve Spor ile ALG Spor arasında 5 Mayıs Çarşamba günü yapılacak üçüncülük müsabakası saat 14.00’te başlayacak.

Turkcell Kadın Futbol Ligi 3.’lük mücadelesi D Smart platformunda 82. kanalda yer alan Spor Smart 2’den ve Sports TV’den canlı olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ İLE FATİH VATAN ŞAMPİYONLUK MAÇI SAAT 18.00’DE

Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu’nun şampiyonu ise 5 Mayıs Çarşamba günü saat 18.00’de Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı ile Fatih Vatan Spor arasında oynanacak final maçı ile belli olacak.

MAÇLAR CANLI YAYINLANACAK

Final karşılaşması TRT Spor, D Smart platformunda 82. kanalda yer alan Spor Smart 2, 360 TV ve Sports TV’de canlı yayınla ekrana gelecek. Üçüncülük maçı ise Spor Smart 2’den ve Sports TV’den canlı olarak yayınlanacak.

MAÇLAR SEYİRCİSİZ

Antalya’daki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde pandemi kurallarına uygun yapılacak bu maçlar seyircisiz oynanacak. Müsabakalarda normal sürenin eşitlikle tamamlanması durumunda uzatma devrelerine geçilecek. Bu bölümde de beraberlik bozulmazsa penaltı vuruşları yapılacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ