logo

Gazzeli Çocuklar İçin HEM’de Dikiş Makineleri Çalıştı

Gazzeli Çocuklar İçin HEM’de Dikiş Makineleri Çalıştı

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan projeyle Halk Eğitim Merkezleri’nde üretilen ürünler Gazze’ye ulaştırılmak üzere Ataşehir’den yola çıktı.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan  “Dikiş Makineleri Gazzeli Çocuklar İçin Çalışıyor…” projesi kapsamında İstanbul ilinde, başta Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi tarafından üretilen ürünler olmak üzere Esenyurt Halk Eğitimi Merkezi ile Silivri Halk Eğitimi Merkezlerinin de katkısı ile 3200 Polar Battaniye, 250 bin maske, 100 adet eşofman Ataşehir ilçesi Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Gazze’ye ulaştırılmak üzere Mersin Limanına yollandı.

İstanbul Halk Eğitim Merkezleri’nde üretilen ürünlerin Mersin’e hareketi sırasında Ataşehir Kaymakamı Bekir DINKIRCI, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit YENTÜR, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldırım, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ile üretimin ana merkezi olan Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet YILMAZ ve üretimde görev alan Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Usta Öğreticileri yer aldı.

Ataşehir İlçe Kaymakamı Bekir DINKIRCI konuşması sırasında Türk Milletinin her zaman mazlum milletlerin yanında yer aldığını belirterek, bu çalışmada görev alan herkesi kutladı.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit YENTÜR’de konuşmasında, Milli Eğitim Bakanlığı’nın her alanda olduğu gibi Gazze’de yaşayan insanların yanında yer almak için gereken çalışmaları yaptığını belirterek, buradaki çalışma için Halk Eğitimi Müdürünü ve emeği geçen Usta Öğreticileri tebrik etti.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz üretim atölyesini hem Ataşehir Kaymakamı hem de İl Milli Eğitim Müdürü ve misafirlere gezdirerek üretim hakkında bilgi verdi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ