logo

Gece Yarısı Akaryakıta Zam Geldi Yeni Pompa Fiyatları Açıklandı

Gece Yarısı Akaryakıta Zam Geldi Yeni Pompa Fiyatları Açıklandı

Geçtiğimiz günlerde akaryakıta ard arda yapılan zamdan sonra vatandaşlar kaygıyla benzine, motorine ve LPG’ye gelecek yeni zam haberi bekleyişindeydi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Akaryakıta tekrar zam mı geldi? 19 Kasım günü Benzin, Motorin ve LPG‘ye yeniden zam geliyor mu? Akaryakıta tekrar zam mı geliyor? Benzin zammı ne zaman? Mazot zammı ne zaman gelecek? LPG’ye zam gelecek mi? Yanıtları cevabını buldu.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası‘ndan (PÜİS) yapılan açıklamaya göre, 19 Kasım günü akaryakıt ve oto gaz (LPG) zam geldi.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası’ndan (PÜİS) yapılan açıklamaya göre; oto gaza 45, motorine 50, benzine ise 52 kuruş zam geldi. Söz konusu zam bu gece yarısından itibaren geçerli oluyor.

Yapılan açıklamaya göre, dolardaki yükseliş bağlı olarak akaryakıta yansıyan fiyat artışı bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere oto gaza (LPG) 45, motorine 50, benzine ise 52 kuruş zam olarak gerçekleşti.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası’ndan (PÜİS) açıklamasında, akaryakıt zammının ardından İstanbul’da benzinin litresi 8,65 liradan, motorinin litresi 8,72 liradan, oto gaz ise 7,35 liradan satılmaya başlandı.

ZAMLI AKARYAKIT FİYATLARI:

Gece yarısı açıklanan akaryakıt zam tarifesi pompalara İstanbul’da 8,13’ten satılan benzinin litresi 8,65’e yükselecek. Benzinin litresi Ankara ve İzmir’de 8,22’den 8,74’e çıkarak yansıdı.

Motorinin litresi İstanbul’da 8,22’den 8,72’ye, Ankara ve İzmir’de 8,31’den 8,81’e çıktı.

LPG oto gazın fiyatı ise İstanbul’da 6,90’dan 7,35’e, İzmir’de 6,78’den 7,23’e, Ankara’da ise 6,93’ten 7,38’e çıkarak pompa satışları gerçekleşiyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ