logo

“GENEL KURULDAN GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ”

“GENEL KURULDAN GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ”

candef_GK-aciklama

ÇANDEF Genel Bakanı Zekeriya Açıkgöz, 6. Olağan Genel Kurulun 28 Şubat 2016 Pazar günü Saat 10:00’da Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde yapılacağını duyurdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Bakanı Zekeriya Açıkgöz, 6. Olağan Genel Kurulun 28 Şubat 2016 Pazar günü Saat 10:00’da yapılacağını duyurarak “genel kuruldan hep birlikte güçlenerek çıkacağız” dedi.

Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları’nın düzenlediği FRERFENE programında Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a konuşan ÇANDEF Genel Bakanı Zekeriya Açıkgöz, ÇANDEF 6. Olağan Genel Kurulu’nu birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirmeyi ümit ettiklerini kaydetti.

Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları’nın düzenlediği FRERFENE programına katılan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Ferfene’nin bazı bölgelerde kadınlara bazı bölgelerde de erkelere yönelik düzenlenebildiğini kaydederek; hayatın içerisinde eğlenceye de yer olduğunu, bir kısım güzel örf ve adetlerimizin de yaşatılması gerektiğini vurguladı.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE, DAHA BÜYÜK HEDEFLERE”

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) 6. Olağan Genel Kurulu’nun “birlik ve beraberlik içerisinde, daha büyük hedeflere” sloganıyla ve sloganda da kalmamak kaydıyla birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirmeyi ümit ettiklerini kaydeden Genel Başkan Zekeriya Açıkgöz, Genel Kurul hazırlıklarının tamamlandığını belirterek; “28 Şubat 2016 Pazar günü Saat 10:00’dan itibaren 700’ün üzerindeki delege ile Çankırımızın yetiştirdiği, siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve sayıları 150’yi bulan STK’larımızla birlikte görkemli bir genel kurul yapacağız. Tabi genel kurulumuza Çankırımızın dışında çok önemli isimleri de bekliyoruz. Başta İstanbul Valimizi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızı, Çankırı Valimizi, Çankırı Belediye Başkanımızı, Çankırı milletvekillerimiz ve İstanbul milletvekillerimizi, belediye başkanlarımızı davet ettik” dedi.

ZEKERİYA AÇIKGÖZ

ZEKERİYA AÇIKGÖZ

“GENEL KURULDAN HEP BİRLİKTE GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ”

Zekeriya Açıkgöz, Genel Kurul’da belirlenecek yeni yönetim ile ilgili; “Çankırı’ya, Çankırı’nın insanına yakışır, önümüzdeki dönemde Çankırı’yı daha güçlü temsil edecek; nitelikli bir kadroyu kurup delegemizin ve Çankırılıların huzuruna getireceğiz, Genel Kuruldan hep birlikte güçlenerek çıkacağız” diye konuştu.

YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Bu güne kadar yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu ifade eden Zekeriya Açıkgöz, yaptıklarının azımsanmayacak kadar iyi olduğunu kaydederek; “Ancak yetmiyor. “Yetmez ama evet” diyoruz. Yeni dönemde çok daha etkin, dolu dolu, her ay belki en az bir programla, geçlerimizin ve kadınlarımızın içinde bulunduğu çok daha nitelikli programlarla Çankırı’ya ses getiren ve Çankırı’yı; siyaset, bürokrasi, iş dünyasında, STK’lar bağlamında daha etkin hale getirecek bir çalışma, performans sergilemeyi Ümit ediyoruz. Bununla birlikte Çankırımızın; gelenek, görenek, turizm, kültür, sanat ve yöresel yemeklerini daha geniş kitlelerin azim ve gayreti içerisinde olacağız. İnşallah basınımızın destekleri, siz değerli dostlarımızın katkılarıyla Çankırı bu güne kadar gecikmiş olan haklarını önümüzdeki dönemde alacak diyor. Saygılar sunuyorum” dedi.

ZEKERİYA AÇIKGÖZ

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ