logo

GOLAZ BİRLİĞİ TURNUVASI TAMAMLANDI

GOLAZ BİRLİĞİ TURNUVASI TAMAMLANDI

corum_golaz_futbol (1)İstanbul’daki 10 köy derneğinin oluşturduğu Çorum İli Kargı İlçesi Golaz Köyleri Birliği tarafından İstanbul Ataşehir’de düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon belli oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mehmet Aydoğanoğlu başkanlığındaki Golaz Köyleri Birliği Derneği tarafından düzenlenen turnuvaya; Çobanlar Köyü , Tepearkası Köyü, Koyunkıran Köyü, Karaosmanlı Köyü, Bozarmut Köyü ve Akcataş Köyü dernekleri katıldı.

Ataşehir Yenisahra Stadı’nda oynanan finalde turnuva 1.’si olan Akcataşspor şampiyonluk kupasını 23-24 ve 25. Dönem Ak Parti Çorum Milletvekili Dr.Cahit Bağcı’nın elinden aldı.

Çorumun sevilen siyasetçilerinden, TBMM’de 3 dönem Çorum milletvekilliği yapmış,  Başbakan baş danışmanı Dr. Cahit Bağcı, Çorum Kargı Golaz köylerinin nüfusunun yoğun olduğu İstanbul Ataşehir’de gerçekleştirdikleri turnuvada, Çorumlularla Kargılı hemşehrileriyle bir araya geldi.

Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları veren Bağcı, Çorumlulardan bu tür etkinlilerin, futbol turnuvasıyla kalmamasını, Çorumluların birlik beraberlik içerisinde daha büyük etkinlikler yapmasını istedi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yagcı ve Ataşehir Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül yaptıkları konuşmalarda  birlik beraberlik mesajları vererek katılımcıları selamladılar.

Açılış konuşmasında katılımcılara turnuva ve Golaz köyleri hakkında bilgi veren Golaz Köyleri Birliği Başkanı Mehmet Aydoğanoğlu, “Geldiğiniz, katılım yaptığınız, destek verdiğiniz  için teşekkür ediyorum. Siz değerli misafirlerimiz hoş geldiniz. Sefalar  getirdiniz. Hepinize Golaz köyleri adına saygı sevgilerimizi sunuyoruz.

Ataşehir Yenisahra Stadı’nda oynanan Golaz Köyleri Futbol Turnuvası Finaline 23-24 ve 25. Dönem Ak Parti Çorum Milletvekili Dr.Cahit Bağcı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yagcı ve Ataşehir Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Golaz Köyleri Birliği yöneticileri, dernek ve STK yöneticileri ile Çorumlular katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ