logo

Haluk Sadıkoğlu, ‘Komisyona Her İtirazda İyileştirme Yapıldı’

Haluk Sadıkoğlu, ‘Komisyona Her İtirazda İyileştirme Yapıldı’

AK Partili meclis üyesi Haluk Sadıkoğlu, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel’in de aralarında olduğu Ataşehir’in imar planları ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi toplantısında açıklama yapan Haluk Sadıkoğlu, Mustafa Mustafa Kemal ve Aşık Veysel’in de aralarında olduğu Ataşehir’in imar planları ile ilgili gelişmeleri paylaştı.

ATAŞEHİR’İN İMAR PLANLARI İLE İLGİLİ GELİŞMELER HAKKINDA BİLGİ

Ataşehir İlçe Başkanlığı ve yönetiminin her zaman Ataşehir halkının yanında olduğunun altını çizen AK Partili meclis üyesi Haluk Sadıkoğlu, Ataşehir Belediye Meclisi toplantısında yaptığı açıklamada, hayırlı işlerde belediyenin yanında olduğunu belirtilerek; Mustafa Mustafa Kemal ve Aşık Veysel’in de aralarında olduğu Ataşehir’in imar planları ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi verdi.

VATANDAŞIN KOMİSYONA HER İTİRAZINDA İYİLEŞTİRİLME YAPILDI

1.25 emsallerden komisyona gelen Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahalleleri imar planının 1,50 1.75’lere geldiğini, vatandaşın komisyona her itirazında iyileştirilme yapıldığını kaydeden AK Partili meclis üyesi Haluk Sadıkoğlu, kendilerine de gelen Yeni Sahra’ya verilen 2.50 emsalin bölgeye verilmediği yönündeki şikayetlerin ilçe başkanı tarafından doğru bulunmadığını, iyileştirmek adına Yenisahra’ya ne verildiyse oraya da verilmesi için gerekli çalışmayı yapacağını ifade etti.

PLAN ASKIYA ÇIKSAYDI İTİRAZLAR DEĞERLENDİRİLİRKEN MÜDAHALE EDERDİK

5.000 metrekareye ulaşamayan adaların 2,5 emsali alamadığına itirazın Büyükşehir Belediye başkanlığında 6 aydır beklediğini ifade eden Sadıkoğlu, “Plan askıya çıksaydı itirazların komisyonda değerlendirmesi yapılırken biz de tekrar müdahale ederdik. İsteklerinizin karşılık bulması adına biz de Elimizden geleni yapardık.” Dedi

EMSAL TRANSFERİ BİNLİK PLANDA DAHA DA NETLEŞECEK

Haluk Sadıkoğlu, donatı alanındaki parsellerin emsallerinin ada içerisinde değerlendirilmesi hakkı çok belirgin olmasa da 5.000’lik planda yer aldığını binlik planda daha da netleşeceğini söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ