logo

Hasan Özdemir, ‘Mahallemizi hep birlikte yöneteceğiz’

Hasan Özdemir, ‘Mahallemizi hep birlikte yöneteceğiz’

Hedefinin Yeniçamlıca’yı örnek mahalle konumuna getirmek olduğunu kaydeden Yeniçamlıca Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Özdemir, “Mahallemizi hep birlikte yöneteceğiz.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber

Amacının Yeniçamlıca Mahallesini örnek mahalle konumuna getirmek Yeniçamlıca Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Özdemir, “Sen, ben değil biz olmaya birlik olmak için çabalayacağız. Mahallemizi hep birlikte yöneteceğiz.” Dedi.

Mahalle sakinleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Yeniçamlıca Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Özdemir, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile ilgili mücadele edeceğini söyledi.

BELEDİYE İLE MAHALLE ARASINDA KÖPRÜ OLACAĞIM

1968 Sivas Yıldızeli doğumlu ve beş çocuk babası olduğunu kaydeden Yeniçamlıca Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Özdemir, “İş Adamıyım. Otuz yıldır Yeniçamlıca Mahallesinde oturuyorum.” İfadeleri ile kendini tanıtarak başladığı konuşmasında;  Çeşitli STK’larda üç dönem yöneticilik yaptım. Mahallemizin Sorunlarını biliyorum ve Çözümlerini de biliyorum. Mahallemizi daha güzel hale getirmek için çaba göstereceğim. Projelerim kapsamında bir çok yaraya merhem olacağıma inanıyorum. Muhtarlık geliri ile yaşayan değil, paylaşan olacağım. Yerel Belediye ile Mahalle arasında köprü olacağım.” Dedi.

MADDE BAĞIMLILIĞI İLE İLGİLİ MÜCADELE EDECEĞİM

Muhtar Adayı Hasan Özdemir, “Muhtarlık bünyesinde öğrencilerimize ders için gerekli olan internetten ücretsiz veri indirme ve çıktı alma imkanı sağlayacağım. Mahallemizde başarılı öğrencilerimize burs imkanı sağlayacağız. Mahallemizde uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile ilgili mücadele edeceğim.” Diye konuştu.

YARDIMA İHTİYACI OLAN KOMŞUMUZUN YANINDA OLACAĞIM

Mahallenin huzuru ve güvenliği için emniyet güçleriyle uyum içerisinde çalışacaklarının altını çizen Muhtar Adayı Hasan Özdemir, açıklamasında, “Muhtarlıktan alınan ikametgah kağıtları için ücret alınmayacak. Benim için en önemlisi Alo Muhtar Hattı… Yardıma ihtiyacı olan Komşumuz hemen bana ulaştığında yanında olacağım.” İfadelerini kullandı.

BİZ OLMAYA BİRLİK OLMAK İÇİN ÇABALAYACAĞIZ

“Sen, ben değil biz olmaya birlik olmak için çabalayacağız. Mahallemizi hep birlikte yöneteceğiz.” Diye konuşmasını sürdüren Özdemir, “Hiç bir komşum ben Muhtara ulaşamıyorum diyemeyecek. Herkese eşit mesafede ayrım yapmadan yanlarında olacağım. Hiç bir çocuk yatağa aç girmeyecek. Bu konuda sosyal hizmetlerimizi yerine getireceğiz.” Dedi.

TEK DERDİM YENİÇAMLICA MAHALLESİNİ ÖRNEK MAHALLE KONUMUNA GETİRMEK

Tek derdinin Yeniçamlıca Mahallesini örnek mahalle konumuna getirmek olacağını vurgulayan Özdemir, konuşmasını “Mahallemizde cenazesi olan komşularımıza muhtarlığımıza ait taziye çadırlarımızı ileteceğiz. Tek derdim Yeniçamlıca Mahallesini örnek mahalle konumuna getirmek olacak. Sevgi tohumları ekersek, hasatımız çok güzel olur. Destek komşularımdan, hizmet benden olacak.” İfadeleri ile tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ