logo

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü’nden Ataşehir’e Ziyaret

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü’nden Ataşehir’e Ziyaret

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Sabahattin DÜLGER göreve başladıktan sonra ilk ziyaretlerinden birini Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Cemile Besler Kurs merkezine yaptı.

09.08.2021 tarihinde göreve yeni başlayan Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Sabahattin DÜLGER 03.09.2021 Cuma günü göreve başladıktan sonra ilk ziyaretlerinden birini Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi’nin kurs merkezi olan Cemile Besler Kurs merkezine yaptı.

Kurs Merkezinde Seramik, cam-boncuk, ağaç oymacılığı, kuaförlük atölyeleri ile beraber ,yağlı boya resim, özel eğitim öğrencilerine yönelik açılan el sanatları piyano,gitar ve kağıt rölyef sınıflarını ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Genel Müdür Sabahattin DÜLGER’e İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail GÜNDAY ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nazım YURDAGÜL’de eşlik etti.

Ataşehir Halk Eğitimi Müdürü Saffet YILMAZ tarafından karşılanan Genel Müdür Sabahattin DÜLGER’e kurum müdürü halk eğitimi merkezinin çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra Kurs Merkezindeki kurslar heyet tarafından tek tek ziyaret edildi.

Kursiyerler ve öğretmenlerle bire bir görüşen Genel Müdür Sabahattin DÜLGER çalışmaları beğendiğini ve çok çeşitli kursların Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi tarafından açıldığını görerek memnuniyetini belirterek günün anısı olarak Kurs Merkezinin girişinde ziyarete eşlik edenler, kurs öğretmenleri ve kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretini sonlandırdı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ