logo

‘HEP BİRLİKTE GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ’

‘HEP BİRLİKTE GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ’

16 Nisan Halk Oylaması nedeniyle STK ziyaretlerine başlayan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak bu kapsamda Atatürk Düşünce Derneği Ataşehir Şubesi’ni ziyaret etti

ULAŞ KILIÇ; “TÜRKİYE OLARAK BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, 16 Nisan Halk Oylaması nedeniyle STK ziyaretleri kapsamında Atatürk Düşünce Derneği Ataşehir Şubesini ziyaret etti. Ziyaretle ilgili olarak ADD Ataşehir Şube Başkanı Ulaş Kılıç; “Birlikte olursak güçlü olacağız ve kazanacağız. Bunun inancındayız. Türkiye olarak büyük bir aileyiz” dedi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, ilçe başkan yardımcıları, Yusuf Demir, Tülay Uçar ve Şehriban Ekmeçi ile birlikte Atatürk Düşünce Derneği Ataşehir Şubesini ziyaret ederek Dernek Başkanı Ulaş Kılıç ve yönetim kurulu üyeleriyle 16 Nisan’da yapılacak olan referandum ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

“HEP BİRLİKTE GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ”

ADD Ataşehir Şube Başkanı Ulaş Kılıç, CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve yönetim kurulu üyelerinin bizi ziyaretinden dolayı duyduğu mutluluğu belirterek; “Mustafa kemal’in emanet ettiği Cumhuriyetin öncüleri olan Atatürkçüler, ikinci emaneti olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanın ağırlığını taşıyan İlçe Başkanımızın bizi burada ziyaret etmesi bize onur verdi. İnşallah hep birlikte güzel günler göreceğiz” dedi.

“BİRLİKTE OLURSAK GÜÇLÜ OLACAĞIZ VE KAZANACAĞIZ”

Kılıç; “16 Nisan’a kenetlendik ve bu tarihin ülkemiz adına hayırlara vesile olması için çalışmalar yapıyoruz. Broşürler bastırarak 39 ilçede çalışmalara başladık. Yaptığınız çalışmalarda ne zaman ihtiyaç duyarsanız hep yanınızda olacağız. Birlikte olursak güçlü olacağız ve kazanacağız. Bunun inancındayız. Türkiye olarak büyük bir aileyiz. Tekrar geldiğiniz için teşekkür ederim” diye konuştu.

“ATATÜRK’ÜN HATIRASININ OLDUĞU HER YERDE BİR ONUR VARDIR”

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün hatırasının olduğu her yerde bir onur vardır diyerek konuşmasına şöyle devam etti: “Atatürk’ün devrimlerini, ilkelerini savunanlara selam olsun diyoruz. Bu büyük bir onurdur. Herkesin çıkarını öne aldığı, nankör olduğu, bu ülkeyi bize emanet edenlere, verdikleri mücadeleyi, emeklerini yok saymaya çalışanların karşısında bu ülkenin yiğit insanları olduğu her köşede bir onur bayrağı olarak dalgalanacaktır. CHP büyük bir kurumsal kimliktir ama Atatürk’ün düşüncelerini yaymakta olan sivil toplum örgütleri de o derecede kutsaldır.  ADD ve ÇYDD gibi buna benzer birçok derneğimizin bütün sıkıntılara rağmen bu bayrağı onurla taşımaları bizim için son derecede saygıdeğerdir” şeklinde ifade etti.

Sizlerin ve arkadaşlarınızın bu mücadelede var olmanız son dere önemlidir diyen Altınkaynak; “ Biz bunu önemsiyoruz. Bizlerde bu bayrağı taşıyarak onure etmek için elimizden geleni yapıyoruz. En dar zamanda birbirimizin yanında oluyoruz. Türkiye’nin bu gidişatına dur demek hepimizin borcudur. Bu ülkeyi emanet edenlerin torunlarının hiçbiri, kendi babalarının dedelerinin soyadlarını, kimliklerini kirletmemişlerdir.  O zamanda fikir ayrılıkları vardı ama hepsi yurtseverdi” dedi.

Konuşmaların sonunda ADD Ataşehir Şube Başkanı Ulaş Kılıç CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’a ziyaretlerinden dolayı Atatürk fotoğrafının bulunduğu saat hediye etti.

İstanbulumGazetesi/Ali Bal

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ