logo

HÜSEYİN HIŞMAN ‘ZOR BİR GÖREV İCRA EDİYORSUNUZ’

HÜSEYİN HIŞMAN ‘ZOR BİR GÖREV İCRA EDİYORSUNUZ’

Kuruluşun 191. Yıl dönümünde kahvaltıda zabıta personeli ile buluşan Hüseyin Hışman, zabıtanın özlük haklarının daha da geliştirilmesi için çaba sarf edildiğini belirtti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltıda zabıta personeli ile bir araya gelen Zabıtadan sorumlu Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Zabıta personelinin özlük haklarının daha da geliştirilmesi için çalışıldığını söyledi.

ZOR BİR GÖREV İCRA EDİYORSUNUZ

Zabıta Teşkilatının 191. Yıl dönümü dolayısıyla Taksim’da Atatürk Anıtı’na Çelenk Koyma ile başlayan Zabıta Haftası kutlamalarına Zabıta Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltıda zabıta personeli ile bir araya gelerek devam edildiğini kaydeden Zabıtadan sorumlu Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, zabıta personeline hitaben yaptığı konuşmada, “Zor bir görev icra ediyorsunuz.  Kar – kış demeden, hafta sonu, bayram demeden; 7/24 esasına göre hizmet veriyorsunuz. Belediyemizin dış yüzüsünüz. Dolayısıyla başkanlığımızı,  Sayın Başkanımızı temsil ediyorsunuz. Görev yaparken güler yüzünüzü, belediyemizin kurumsal kimliği ve halkla ilişkiler yönünü eksikliğe mahal vermeden temsil ediyorsunuz” ifadelerine yer verdi.

ZABITANIN ÖZLÜK HAKLARININ GELİŞTİRİLMESİ İÇİN ÇABA SARF EDİLİYOR

Personelin zabıta gününü kutlayan Hüseyin Hışman konuşmasında, “Yapmış olduğunuz görevin nasıl kutsal bir görev olduğunu herkes biliyor. 191. Yılını kutluyor olmamıza rağmen Zabıta Teşkilatımızın çok daha eski geçmişi var. Günümüzde zabıta biriminin belediyeler için ne kadar önemli bir teşkilat olduğunu herkes biliyor. Zabıta teşkilatının özlük haklarının daha da geliştirilmesi noktasında siyasi iradeler gerekli çabayı sarf ediliyor. Bu işleri yasa koyucular düzenler. Umuyorum ki gereğini yaparlar” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ