logo

Hüseyin Şahin, 80. Yıl Cumhuriyet Parkı Olaylara Gebe

Hüseyin Şahin, 80. Yıl Cumhuriyet Parkı Olaylara Gebe

Kayışdağı Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Şahin kulüp bahçesinde düzenlediği kahvaltı programında yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kayışdağı Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Şahin basın mensuplarını Kayışdağı 80’inci Yıl Cumhuriyet Parkı’ndaki kulüp bahçesindeki kahvaltı programında kulüpteki sportif çalışmalar ve yaşanan sorunlar paylaştı.

Başkan Hasan Hüseyin Şahin, Kayışdağı Spor Kulübü’nün sporcuların birçoğunun sokaktan alınarak sporla buluşturulduğunun altını çizdi.

80’İNCİ YIL CUMHURİYET PARKI’NIN SORUNLARIN YUMAĞI HALİNDE

Kayışdağı Mahallesinin merkezinde bulunan 80’inci Yıl Cumhuriyet Parkı’nın sorunların yumağı haline geldiğini söyleyen Başkan Hasan Hüseyin Şahin, yetkileri olmamasına rağmen kişisel çabalarıyla sorunların çözülmesine çalıştıklarını, ancak yerel belediyeden ve emniyetten destek beklediklerini dile getirdi.

80’İNCİ YIL CUMHURİYET PARKI’NDAKİ SAHA OLAYLARA GEBE

Parkın içinde bulunan spor sahasının kendilerine verilmediği için gücü yetenin sahadan yararlandığını ve bu durumdan dolayı olayların yaşandığına vurgu yapan Başkan Şahin, önlem alınmaması durumunda sahanın olaylara gebe olduğunu ifade etti. 80’inci Yıl Cumhuriyet Parkı’ndaki Kayışdağı Spor Kulübüne tahsis edilmesi durumunda belli bir disiplin içinde kullanılmasının sağlanarak, oluşabilecek güvenlik sorunu ile olumsuzlukların önüne geçileceğini kaydetti.

ÖNLEM ALINMAZSA DAHA BÜYÜK OLAYLARIN YAŞANABİLİR

Verilen mücadele ile kötü alışkanlıklara bağlı olayları asgariye indirdiklerini, mahalle halkının güven içinde spor yapmaları, dinlenmeleri için bir ortam sağlandığını vurgulayan Başkan Hasan Hüseyin Şahin, Afganlı gençlerle mahallenin gençleri arasında spor sahasında yaşanan olayları kişisel çabasıyla engel olduğunu, önlem alınmazsa daha büyük olayların yaşanabileceğini söyledi.

AMAÇ, GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KURTARMAK

360’ın üzerinde bir sporcu sayısına ulaşan Kayışdağı Spor Kulübü’nün, sporcularının birçoğunu sokaktan alarak sporla buluşturduklarının altını çizen vurgulayan Kayışdağı Spor Kulüp Başkan Hasan Hüseyin Şahin, amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan kurtararak, spora yönelmelerini sağlamak olduğunun altını çizdi. Başkan Şahin, amatör spor alanındaki çalışmalarında kurum ve kuruluşlardan destek beklediklerini kaydederek bu kapsamda kendilerini destekleyenlere teşekkür etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ