logo

İBB Başkanı ‘Koronavirüsü Önemli Ve Tehlikeli Bir Salgın’

İBB Başkanı  ‘Koronavirüsü Önemli Ve Tehlikeli Bir Salgın’

18 araçlık  “Mobil Hijyen Filosu”nu tanıtımında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Koronavirüsü hepimizin dikkate almamız gereken önemli ve tehlikeli bir salgın.” dedi.   

Recep Kenan/itvhaber.com

Salgın hastalıklara karşı önlemlerini artıran İBB, 18 araçtan oluşan Mobil Hijyen Filosu ve ekipleri ile toplu ulaşım araçlarını, durakları, istasyonları, ortak alanları ve ibadethaneleri salgın hastalıklara karşı dezenfekte ediyor.

https://www.facebook.com/ibbtvcanli/videos/646870612764959/

18 araçtan oluşan “Mobil Hijyen Filosu”nu tanıtımın yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Koronavirüsü hepimizin dikkate almamız gereken önemli ve tehlikeli bir salgın. Ortak kullanım alanlarının büyük ölçüde Belediyemize ait olması, bu nedenle önlemlerimizin hızlanması ve insanlarımızın, kendisini teminat altında hissetmesi yönünde adımlar atıyoruz.”

Belediyeye ait yada bakımını üstlendikleri alanlarda düzenli dezenfeksiyon yapılmasına karar verdiklerine işaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamasında; “Hazırladığımız 18 araçta toplamda, 36 dezenfeksiyon personeli görev alacak. Mesai içi, mesai sonu yada hafta sonu vardiye usulüyle çalışıyor olacaklar. Görsel alanlarda kampanyamızla beraber, sitelerimiz vasıtasıyla bütün İstanbul’u bilgilendirdik. Toplu ulaşım araçları, kültür merkezleri, ibadethaneler, kütüphaneler gibi belediyemize ait ilgili olduğumuz, bakımını üstlendiğimiz alanlarda düzenli dezenfeksiyon yapılmasına karar verdik.” İfadelerine yer verdi. 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ