logo

İBB, İhtiyaç Sahibi Ailelere ‘Askıda Fatura’ Uygulaması Başlattı

İBB, İhtiyaç Sahibi Ailelere ‘Askıda Fatura’ Uygulaması Başlattı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ ve İGDAŞ faturalarını ödemede güçlük çeken vatandaşlara destek olmak amacıyla “Askıda Fatura” uygulaması başlattı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, başlatılan “Askıda Fatura” uygulaması ile İBB tarafından onaylanmış ihtiyaç sahibi ailelerden İSKİ ve İGDAŞ faturalarını ödemede güçlük çeken vatandaşları hayırseverlerle buluşturmayı amaçlıyor.

BİRLİK OLACAĞIZ VE DAYANIŞMA İÇİNDE #BİRLİKTEBAŞARACAĞIZ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi web sitesindeki uygulamayı duyuran İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamasında“Askıda Fatura uygulamamıza başlıyoruz. Aylık faturalarını ödemekte zorlanan ihtiyaç sahipleriyle, bu ihtiyaçları onlar adına gidermek isteyen hayırsever vatandaşlarımızı bir araya getiriyoruz. Birlik olacağız ve dayanışma içinde #BirlikteBaşaracağız” ifadelerine yer verdi.

Askıda Fatura uygulamamıza başlıyoruz.Aylık faturalarını ödemekte zorlanan ihtiyaç sahipleriyle, bu ihtiyaçları onlar adına gidermek isteyen hayırsever vatandaşlarımızı bir araya getiriyoruz. Birlik olacağız ve dayanışma içinde #BirlikteBaşaracağızhttps://askidafatura.ibb.gov.tr/

Ekrem İmamoğlu paylaştı: 4 Mayıs 2020 Pazartesi

İBB TARAFINDAN ONAYLANMIŞ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, başlatılan “Askıda Fatura” kampanyası ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Kıymetli hemşehrilerim; bu zor günlerde aramızdaki dayanışmayı büyütmek ve geride kimseyi bırakmamak adına yeni bir adım daha atıyoruz. Askıda fatura uygulamamızı başlatıyoruz. Bu sayfadaki ihtiyaç sahipleri, İBB tarafından onaylanmış ihtiyaç sahibi ailelerdir. İSKİ ve İGDAŞ faturalarını ödemede güçlük çeken vatandaşlarımızı, siz hayırseverlerin desteği ile biraz daha rahatlatmak istiyoruz. Bu kampanyaya destek olacak tüm hayırsever vatandaşlarımıza en derin şükranlarımı sunuyorum.”

İBB ASKIDA FATURA UYGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ