logo

İBB Sosyal Tesisleri’ni Tanıyalım

İBB Sosyal Tesisleri’ni Tanıyalım

ibb_sosyal_tesisİstanbul Ajansı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı faaliyet gösteren İBB Sosyal Tesisleri’nin nerede bulunduğunu sizler için kısaca derledik.

İstanbul’un eşsiz noktalarında seyrine doyulmaz bir manzara eşliğinde hizmet veren sosyal tesisler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle vatandaşa hizmet veriyor. Haftanın her günü ailece vakit geçirilebilecek, dinlenip huzur bulunacak sosyal tesisler, birinci sınıf servis ve hizmet kalitesiyle Türk mutfağının en seçkin lezzetlerini bütçeye uygun fiyatlarla sunuyor.

Kar amacı gütmeden lezzet, hijyen ve kaliteden ödün vermeden çalışan sosyal tesisler, İstanbul’un 15 noktasında aynı kalite ve güvenle konuklarını ağırlıyor.

“En iyi – en kaliteli – en ekonomik” hizmet anlayışıyla kapılarını açan sosyal tesislerde; uzman kadro ve uluslararası standartlardaki hizmet kalitesiyle çalışıyor.

Tesislerin tüm gereksinimlerinin karşılandığı yemek üretim tesisi Lojistik Destek Merkezi, TSE tarafından onaylanan ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Sistem belgeleri ile hizmet kalitesini ispatlamış. Sosyal tesisler, özel gün ve organizasyonlarınız, düğün ve yemekli toplantılarınız için de hizmet veriyor. Menü fiyatı listesi aşağıdaki gibidir;

İBB Sosyal Tesisleri'ne Mini Bir Gezi (Menu Fiyatları)

İBB Sosyal tesisleri;

Arnavutköy İBB Sosyal Tesisleri

Avcılar İBB Sosyal Tesisleri

Beykoz Korusu İBB Sosyal Tesisleri

Beykoz Sahil İBB Sosyal Tesisleri

Büyükçekmece İBB Sosyal Tesisleri

Çamlıca İBB Sosyal Tesisleri

Çırpıcı İBB Sosyal Tesisleri

Dragos İBB Sosyal Tesisleri

Fethipaşa İBB Sosyal Tesisleri

Florya İBB Sosyal Tesisleri

Gözdağı İBB Sosyal Tesisleri

Haliç İBB Sosyal Tesisleri

İstinye İBB Sosyal Tesisleri

Kasımpaşa İBB Sosyal Tesisleri

Küçükçekmece İBB Sosyal Tesisleri

Sultanbeyli İBB Sosyal Tesisleri

Zeytinburnu İBB Sosyal Tesisleri

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ