logo

İÇ TRANSFERİ TAMAMLAYAN ATAŞEHİR ‘YABANCI’ PEŞİNDE

İÇ TRANSFERİ TAMAMLAYAN ATAŞEHİR ‘YABANCI’ PEŞİNDE

Abdullah Der başkanlığındaki Ataşehir Belediye Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı oyuncuları Yağmur Uraz ve Çiğdem Belci ile sözleşme yenileyerek iç transfere noktayı koydu.

Recep Kenan/itvhaber.com

-6 ceza puanı ile başladığı Kadınlar 1. Futbol Ligin 2016 – 2017 sezonunda şampiyonluğa oynayan Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı 2017 – 2018 sezonuna daha da iddialı başlayarak şampiyon olarak tamamlamak istiyor.

YAĞMUR VE ÇİĞDEM’LE ANLAŞAN ATAŞEHİR İÇ TRANSFER TAMAM

Bu amaçla geçtiğimiz günlerde önemli bir transfer gerçekleştirerek Onemi Ebi’yi ekibe kattı. Onemi Ebi’den sonra iç transfer çalışmalarına ağırlık veren Abdullah Der başkanlığındaki yönetim ve takımın hocası Taner Öner, oyuncuları Yağmur Uraz ve Çiğdem Belci ile sözleşme yenileyerek 2017 – 2018 sezonunda  İç transfere noktayı koyduklarını açıkladılar.

Yapılan açıklamada iç transferi bitirdiklerini dış transfer görüşmelerinin devam ettiğini kaydeden Abdullah Der başkanlığındaki Ataşehir Belediye Spor yönetimi, yapmak istedikleri güçlü transferle 2017 – 2018 sezonunda daha da iddialı hale getirecekleri mücadeleyi mutlak şampiyonluk hedefiyle yapacaklarını belirtiyorlar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ