logo

İçerenköy İkinci Etap Uygulama İmar Planları İBB Meclisinden Geçti

İçerenköy İkinci Etap Uygulama İmar Planları İBB Meclisinden Geçti

Ataşehir İlçesi İçerenköy Mahallesi 1/1000 Uygulama İmar Planı (UİP) İBB Meclisi’nde görüşülerek, oylanıp; oy birliğiyle onaylanarak uygulamaya girdi.

Recep Kenan / itvhaber.com

İçerenköy Mahallesi sakinlerinin yıllardır beklediği Ataşehir İlçesi İçerenköy Mahallesi 1/1000 Uygulama İmar Planı (UİP) İBB Meclisi’nde oylanıp, oy birliğiyle onaylanarak uygulamaya girdi.

İçerenköy imar planları ile ilgili gelişmeyi duyuran Ak Parti Ataşehir ile İBB Meclisi üyesi ve Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av.Mustafa Naim Yağcı, “İçerenköy Mahallemizin yıllardır çözümünü beklediği “Yeşil Alan” problemini vatandaşlarımızın taleplerini gözeterek çözdük. Bugün İBB Meclisi’nde onayladığımız İçerenköy Mah. 1/1000 Uygulama İmar Planı Ataşehirimize, komşularımıza hayırlı, uğurlu olsun. #AtaşehirSizin” dedi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci ise İçerenköy İmar Planı ile ilgili yaptığı paylaşımda “İçerenköy Mahallemizin yıllardır çözümünü beklediği “Yeşil Alan” problemini vatandaşlarımızın taleplerini gözeterek çözdük. İBB Meclisi’nde onayladığımız İçerenköy Mah. 1/1000 Uygulama İmar Planı Ataşehirimize hayırlı, uğurlu olsun. Süreç boyunca ilgi ve alakalarını eksik etmeyen değerli Ataşehir Belediye Başkan Adayımız @naimyagci_ya ve meclis üyelerimize çok teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ