logo

İhsan Kurşunoğlu Ortaokul Ailesi İftarda Buluştu

İhsan Kurşunoğlu Ortaokul Ailesi İftarda Buluştu

Ataşehir İhsan Kurşunoğlu Ortaokul Müdürü Hüseyin Özaslan, geleneksel iftar programında; okul idareci ve öğretmenlerini, Okul Aile Birliği Başkan ve üyeleri ile Mihmandar aileleri ağırladı.

Ataşehir İhsan Kurşunoğlu Ortaokul Müdürü Hüseyin Özaslan geleneksel iftar programında, okul idareci ve öğretmenlerini, Okul Aile Birliği Başkan ve üyeleri, okul çalışanları ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Biz Anadoluyuz proje uygulamalarında gelen öğrencileri misafir ederek okula destek veren Mihmandar ailelerinin konuk edildiği iftar programından sonra Mihmandar ailelerine desteklerinden dolayı Ortaokul Müdürü Hüseyin Özaslan kendilerine plaket takdim edildi.

Okulun bahçesinde verilen iftara; Ortaokul Müdürü Hüseyin Özaslan ve eşi Lions Özel Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Serpil Özaslan, okul idarecileri, öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkan ve üyeleri ile Mihmandar aileler ve öğrenciler katıldı.

İhsan Kurşunoğlu Ortaokul Müdürü Hüseyin Özaslan; “8.Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalin de yurtdışından gelen misafirlerimizi ağırlayan Mihman aileleri ve Biz Anadoluyuz projesi kapsamında Diyarbakır ve Mardin’den gelen çocuklarımızı misafir eden Mihmandar aileleriyle düzenlediğimiz iftar programında bir araya geldik. Okulumuza verdikleri bu destek ve katkılarından dolayı kendilerine plaket takdim edeceğim. Bugün okul idaresiyle, öğretmeniyle, çalışanıyla, Okul Aile Birliği başkan ve yöneticileriyle birlikte buradayız ve Mihmandar ailelerini birlikte alkışlayacağız” dedi.

HABER&GÖRSEL: Ali Bal/İstanbulumGazetesi

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ