logo

BAŞKAN İLGEZDİ’DEN KADINA YUMRUKLU SALDIRI AÇIKLAMASI

BAŞKAN İLGEZDİ’DEN KADINA YUMRUKLU SALDIRI AÇIKLAMASI

Sokakta yürüyen kadının yumruklanarak yere serilmesi ile ilgili açıklama yapan Battal İlgezdi Ataşehir’de kadına saldırı ile ilgili, saldırı yapan şahısın cezalandırılmasını istedi.

Recep Kenan/itvahaber.com

Ataşehir’de sokakta giderken omzuna çarptığı için uyaran kadının yumrukla darp edilerek yere serilmesi ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Ataşehir’de sokakta giderken çarpışınca bir hanımefendiye ahlaksızca yumruk atıyor. Tesadüf oldu, izledim. Yetkilileri aradım. Dedim ki; bunu bulun Ataşehir’de… Bunun affedilecek bir tarafı var mı arkadaşlar? Bizim en büyük özelliğimiz yıllardır beraber yaşıyor olmamız. İster türbanlı olalı isterse türbansız… Ayıptır, böyle bir şey olur mu? Bana göre, kadına yumruk atan bu şahıs cezalandırılmalı. Aklı başına gelsin…” dedi.

Bağımlılık yapan maddelerle ilgili Ataşehir’de verilen başarılı mücadele için Ataşehir Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür eden Ataşehir Belediye Başkanı Batta İlgezdi, uyuşturucunun Türkiye’nin kanayan yarası olduğunun altını çizdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ