logo

İlk Tespitlerde Fikirtepe’deki Patlama Doğalgaz Kaynaklı Değil

İlk Tespitlerde Fikirtepe’deki Patlama Doğalgaz Kaynaklı Değil

İlk tespitlerde Fikirtepe’deki patlamanın doğalgaz kaynaklı olmadığını belirten Ekrem İmamoğlu, Olayın nedeni Emniyet Teşkilatının raporu ile netleşeceğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Fikirtepe Mahallesi’nde yaşanan patlama ile ilgili açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, “İlk tespitlerimize göre patlama doğalgaz kaynaklı değil. Olayın nedeni Emniyet Teşkilatımızın raporu ile netleşecek.” İfadelerine yer verdi.

EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN RAPORU İLE NETLEŞECEK

İstanbul Kadıköy Fikirtepe Mahallesi’nde yaşanan patlama ile ilgili açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul Fikirtepe’deki 3 katlı binada patlama nedeniyle çıkan yangın kontrol altına alındı. İlk tespitlerimize göre patlama doğalgaz kaynaklı değil. Maalesef yangında can kaybı da var. Olayın nedeni Emniyet Teşkilatımızın raporu ile netleşecek.” Dedi.

İGDAŞ: PATLAMANIN OLDUĞU DAİREDE DOĞALGAZ BAĞLANTISI YOK

Öte yandan İGDAŞ tarafından yapılan açıklamada, patlamanın meydana geldiği dairede doğalgaz bağlantısı olmadığı belirtiliyor.

VALİ YERLİKAYA: “FİKİRTEPE’DE MEYDANA GELEN #DOĞALGAZ PATLAMASI”

Fikirtepe’deki patlama ile ilgili İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı ilk açıklamasında, “#Kadıköy Fikirtepe’de meydana gelen #doğalgaz patlamasında bir yabancı uyruklu yaralımız var. Bir kişi kurtarıldı. Yangın kontrol altında. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Bina içinde itfaiye ekipleri arama çalışmalarına devam ediyor. #İstanbul’umuza geçmiş olsun.” İfadelerine yer vermişti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ