logo

İmamoğlu, ‘Bu Kamp Engelliler İçin Çok Güzel Oldu’

İmamoğlu, ‘Bu Kamp Engelliler İçin Çok Güzel Oldu’

Pandemi nedeniyle açılamayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şile Engelli Kampı, 4 ay sonra engelli bireyler ve aileleri için dinlenme ve etkinlik hizmetine açıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şile Engelli Kampı pandemi koşullarında hizmet vermeye başladı.

YEŞİLKÖY KAMPI 12 AY HİZMET VERECEK

Engelli bireyler ve ailelerine müjde veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık, Yeşilköy’de de bir engelli kampı olduğunu, tadilatta olduğunu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla 12 ay hizmete alınacağını kaydederek, “Başkanımız talimatı verdi. Seneye 12 ay boyunca hizmet vermesi için hayata geçirmiş olacağız.”

KOVİD SALGINI TEDBİRLERİ YARI KAPASİTE İLE HİZMET

Kovid salgını tedbirleri nedeniyle yarı kapasitede ve sınırlı sayıda ziyaretçi alınarak hizmet verilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şile Engelli Kampında sosyal mesafeye dikkat ediliyor. Yemekler kamp sakinlerinin evlerinde veriliyor. Engelli bireylere ücretsiz olarak hizmet veren kampta bu yıldan itibaren kültürel faaliyetlere de başlanıyor.

BÖYLE BİR TATİL BEKLEMİYORDUK. EĞLENCELİ VE ZEVKLİ OLDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şile Engelli Kampı’na tatile giden engelliler ve aileleri böyle bir kamp beklemediklerini, sınırlı etkinlik ve kapalı bir alanda tatil düşüncesiyle geldiklerini ifade ederek; “Böyle bir tatil beklemiyorduk. Gayet güzel eğlenceli ve zevkli oldu. Bizim için onların eğlenmeleri çok güzel. Çocuğum için çok güzel oldu. Biz ilk defa yaşadık böyle tatil.” Dediler.  

PANDEMİYE ÖZEL KOŞULLARDA ENGELLİ BRİEYLERE ÜCRETSİZ KAMP

Sosyal medyada kamp ile ilgili paylaşım yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, paylaşımında, “Şile Engelli Kampı’mızda pandemiye özel koşullar sağlayarak ücretsiz kamp olanağı sağlıyoruz. Bu tesis hem engelli bireyler hem aileleri için özel bir dinlenme ve etkinlik alanı oldu.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ