logo

İmamoğlu, “Finansı Bulunan Yatırımlar Programa Alınmadı, Neden?”

İmamoğlu, “Finansı Bulunan Yatırımlar Programa Alınmadı, Neden?”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, finans kaynakları bulunan yatırımların 2022 yatırım programına alınmayış gerekçelerini sordu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB yatırım ve projelerinin devlet yatırım programına alınmayışına dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Projeler hazır, yatırımcılar hazır, finansmanı hazır. Ama bir imza eksik. NEDEN?” diye sordu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yatırım programı ile ilgili sorularını, “Cumhurbaşkanlığımız, finansını bulduğumuz 300 metrobüs alımını uygun görmemiş ve 2022 yatırım planına almamış. Sorun yok, o alımları yaparız. Ama milyonlarca İstanbullunun yaşadığı 3. Bölge’ye yapacağımız metronun finansı bile hazırken, neden onay vermediniz onu anlamadık!” şeklinde dile getirdi.

projelerin ve finansın hazır olduğunu kaydeden İmamoğlu, “Milyonlarca vatandaşın kullanacağı İncirli – Sefaköy – Beylikdüzü metrosunun yapımını kimse engelleyemeyecek. Projeler hazır, yatırımcılar hazır, finansmanı hazır. Ama bir imza eksik. NEDEN?” sorusunu yöneltti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ