logo

İmamoğlu’nun, Ekmek Bağışına Teşekkürü Kampanyaya Dönüştü

İmamoğlu’nun, Ekmek Bağışına Teşekkürü Kampanyaya Dönüştü

Mobil büfe bir hayırseverin uygulamasının İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Twitterden duyurusu, ekmek bağışına teşekkürü sosyal medyada kampanyaya dönüştü.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, uygulamayı Twitter adresinden duyurdu ve tüm ekmekleri satın alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmasını talep eden bir hayırsevere teşekkür etti. İmamoğlu’nun ekmek bağışına teşekkürü ise sosyal medyada yardım kampanyasına dönüştü.

İBB İHE 40 YENİ MOBİL EKMEK BÜFESİ HİZMETTE

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’un gelir seviyesi düşük, sosyal destek ihtiyaçlı bölgelerinde ekonomik ve sağlıklı ekmek ulaştırmak üzere 40 yeni mobil ekmek büfesini hizmete aldı. İstanbul’un değişik noktalarında belirlenen yerlerinde konuşlanan Mobil büfelerin hizmet saatleri ise 11.00-18.00 olarak belirlendi.

TEŞEKKÜR SOSYAL MEDYADA KAMPANYASINA DÖNÜŞTÜ

İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) Başkanı Ekrem İmamoğlu, twitter hesabından paylaşımında, Beşiktaş Meydanı’ndaki Mobil Halk Ekmek Büfemizdeki tüm ekmekleri satın alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmasını talep eden hayırsever İstanbullu vatandaşımıza teşekkürler. 785 ekmek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Bu zor günleri dayanışma ve sevgi ile aşacağız.” İfadeline yer verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bu paylaşımına yorum yaparak bağış isteklerini ileten vatandaşlar, ihtiyaç sahiplerine dağıtılması talebiyle binlerce ekmek satın alarak kampanyaya dahil oldu.

BAĞIŞLAR VE TALEPLER GELMEYE DEVAM ETTİ

Ekmek kampanyasına nasıl katılabilirim? Sorusuyla birlikte daha da büyüyen kampanyaya twitter mesajları ile katılım; “Başkanım, 1000 ekmek de ben alayım. @ibbhalkekmek”, “1000 ekmek de benden. Yetkililer dönüş yaparsa sevinirim”, “Bende destek vermek istiyorum acaba dönüş yapabilir misiniz”,  “Merhabalar bende 200 ekmek almak istiyorum. Dönüş yaparmısınız. Teşekkürler”, “300 ekmek de ben almak istiyorum Kavuşturulmuş eller @ibbhalkekmek” şeklinde devam etti.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ