logo

İmamoğlu’nun Eşi Dilek İmamoğlu İle Çocukları Kovide Yakalandı

İmamoğlu’nun Eşi Dilek İmamoğlu İle Çocukları Kovide Yakalandı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu ile çocukları Beren ve Mehmet Selim İmamoğlu koronavirüse yakalandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu ile çocukları Beren ve Mehmet Selim İmamoğlu’nun koronavirüse yakalandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu ile çocukları Beren ve Mehmet Selim İmamoğlu koronavirüse yakalandıkları için evlerinde izolasyonda tedavi oluyorlar.

Dilek İmamoğlu ile çocukları Beren ve Mehmet Selim İmamoğlu’nun koronavirüs testinin sonucu pozitif çıktı. Dilek İmamoğlu’nun annesinin Trabzon’daki cenazesine, koronavirüse yakalandığı için katılamadığı öğrenildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve oğlu Semih İmamoğlu’nun ise test sonucunun negatif çıktığı belirtildi.

Dilek Kaya İmamoğlu, yakalandığı Kovid 19 hastalığı kapsamında izolasyon tedbirleri nedeniyle annesi Hava Kaya’nın cenaze törenine katılamadı.

“YAŞADIĞIM ACIYI TARİF ETMEM İMKANSIZ”

Dilek Kaya İmamoğlu yaptığı paylaşımda, “Yaşadığım acıyı tarif etmem imkansız. En büyük tesellim, bu dünyada kıymetli annemin iyilik dolu değerleriyle büyümüş, onun sevgiyle sardığı kollarında yaşamış olmak… Mekanın cennet olsun annem. Yanımızda olan, başsağlığı dileyen herkese de en içten duygularımla teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ