logo

İRFAN DİNÇ; ‘HEMŞERİLİK BİLİNCİ ÜST SEVİYEDE OLMALI’

İRFAN DİNÇ; ‘HEMŞERİLİK BİLİNCİ ÜST SEVİYEDE OLMALI’

irfan dincÇandef ve Çankırı Vakfı’nca İBB’nin Topkapı Panorama 1453 Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftara katılan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç Ramazan mesajı yayınladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Temsilcimiz Recep Kenan aracılığı ile “İstanbul’a gelişimde hemşerilerimizin bu birlik, berberlik, kaynaşma ve dayanışma duygularını en üst seviyede gördükçe çok mutlu oluyorum.”dediği, İstanbul’daki ve tüm Çankırılılara Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç Ramazan ve Ramazan Bayramı mesajı yayınladı.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in Ramazan ve Ramazan Bayramı mesajı Şöyle:irfan dinc_cankiri belediye baskani

Hemşerilerimiz Ankara, İstanbul İzmir gibi şehirlerde dernekler kurarak örgütlenip haklarını kullanma ve birlik ve beraberliğin faydalarından, olanaklarından istifade etme noktasında bir gayret içerisindeler. Ben Çankırı Belediye Başkanı olarak her İstanbul’a gelişimde hemşerilerimizin bu birlik, berberlik, kaynaşma ve dayanışma duygularını en üst seviyede gördükçe çok mutlu oluyorum. Çankırı’nın belediye başkanı olarak onlardan her zaman gurur duyuyorum. Onların daha ileri gitmeleri, hemşerilik bilinci noktasında da daha üst seviyede olmalarını her zaman arzu ediyoruz. Hemşerilerimizi seviyoruz. Hayırlı Ramazan ve Bayramlar diliyoruz.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ