logo

İSF Alışveriş Festivali’nde 1 TL’lik Ayakkabı İzdihamı

İSF Alışveriş Festivali’nde 1 TL’lik Ayakkabı İzdihamı

ayakkabiSüperstar Ajda Pekkan ve perakende mağazalarının üst düzey temsilcilerinin katıldığı törenle başlayan İSF Alışveriş Festivali’nde 1 TL’ye saltan ayakkabı izdiham yaşattı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Dünyaca ünlü şov grubu Alice in Wonderland gösterileri ve Ajda Pekkan konseri ile başlayan açılışta perakende patronlarının kendi mağazalarında birebir satış yapması dikkat çekti.

İstanbul’un alışveriş festivali “İstanbul Shopping Fest” (İSF) kapsamında bugün başlayan alışveriş festivali açılışında Başakşehir’de bir AVM’de bir ayakkabı mağazası 1 TL’ye ayakkabı satınca izdiham yaşandı.

Başakşehir’de 23 Mayıs tarihinde açılan Alışveriş Merkezi’nde bugün başlayan alışveriş festivali’ kapsamında bir ayakkabı mağazası, etiket fiyatı 49.99 TL’lik kadın ayakkabısını 1 TL’ye satışa sundu. İndirimi duyan vatandaşlar mağazaya akın etti. Tek model olan kadın ayakkabısındaki 1 TL’lik kampanyaya sadece kadınlar değil, erkekler de ilgi gösterdi.

800 AYAKKABI YARIM SAATTE TÜKENDİ

Kampanyalı satışlarının saat 21:00′da başlayacağını duyuran ayakkabı mağazasının önünde insan kalabalığı oluştu.

Kampanya saati geldiğinde mağazanın önünde biriken kalabalık, güvenlik görevlileri tarafından içeriye alındı. Kampanya kapsamında toplam 800 ayakkabı yaklaşık yarım saat içerisinde tükendi.

Ayakkabısını alan müşteriler ödeme yapmak için kasa önüne akın edince izdiham yaşandı. Mağazanın sorumlusu Oktay Şahin, “1 TL’lik ayakkabı satışı kampanyasını alışveriş festivaline destek amacıyla yaptık. Sınırlı sayıda ürün kampanya kapsamında çok kısa süre içerisinde bitti” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ