logo

IŞİD Sanılarak Öldürülen 12 Türk İstihbaratçı TBMM’de

IŞİD Sanılarak Öldürülen 12 Türk İstihbaratçı TBMM’de

Mevlut-Dudu-isid_kobani -CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt DUDU, Musul ve Kobani’de IŞİD militanı sanılarak 12 Türk istihbaratçı ve Özel Harekat görevlisinin öldürüldüğü iddialarını Bakana sordu.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt DUDU İçişleri Bakanı Efkan ALA tarafından yazılı olarak cevaplandırılması istemi ile TBMM Başkanlığı’na verdiği soru önergesinde; basında yer alan haberlerde, Musul ve Kobani’de IŞİD militanı sanılarak 12 Türk istihbaratçı ve Özel Harekat görevlisinin öldürüldüğü iddia hatırlatılarak; “Musul ve Kobani’ye istihbarat ve özel harekattan kaç kişi görevlendirilmiştir? Bölgelere ne zaman gidip, ne zaman dönmüşlerdir? Bölgede IŞİD ile yapılan çalışma ve organizasyonlar mı vardır?” sorularını yöneltti.

CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt DUDU ayrıca; “İskender Demir, Murat Tin, Serdar Karaçam, Hikmet Y., Mustafa Turan, Halil İbrahim T., Hızır K., Murat Çolak, Necmettin Tuna, Çağrı Ceyhan, Deniz M. adlı kişiler istihbarat ve özel harekat ekiplerinde görevlendirilmişler midir?” diye sorduktan sonra; bu kişilerin sağlık durumlarını sordu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ