logo

İstanbul BİLSEM TÜBİTAK 4005 Kapsamında Proje Açılışı Yapıldı

İstanbul BİLSEM TÜBİTAK 4005 Kapsamında Proje Açılışı Yapıldı

İstanbul Bilsem yürütücülüğündeki TÜBİTAK 4005 kapsamında Modern Sanat Odağında Bilim, Matematik ve Teknolojik Uygulamalar Eğitimi projesinin açılışı yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul BİLSEM (İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi) Müdürü Hülya Özyürek’in açılış konuşmasını yaptığı proje açılış programında İstanbul İl Şube Müdürümüz Eyüp Balyemez, Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr Mehmet Yazıcı yer aldı.

İstanbul BİLSEM (İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi) Müdürü Hülya Özyürek ve BİLSEM tarafından, TÜBİTAK 4005 kapsamında “Modern Sanat Odağında Bilim, Matematik ve Teknolojik Uygulamalar Eğitimi projesi” açılış programı ile ilgili şu açıklamalar yapıldı:

“Yürütücülüğünü kurumumuzun yaptığı TÜBİTAK 4005 projemiz olan Modern Sanat Odağında Bilim, Matematik ve Teknolojik Uygulamalar Eğitimi projenin açılışı, Maltepe Üniversitesi, Marmara Otelde yapıldı.

Kurum müdürümüz Hülya Özyürek’in açılış konuşmasını yaptığı açıklamada projemizde İl Şube Müdürümüz Sn Eyüp Balyemez, Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sn Prof Dr Mehmet Yazıcı da bulundu. Kendilerine katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Türkiye’nin 7 bölgesinden gelen Katılımcı öğretmenlerimizle harika bir hafta bizi bekliyor. Heyecanlıyız…”

4005 Tübitak Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında İstanbul Bilsem Modern Sanat Odağında Bilim, Matematik ve Teknolojik Uygulamalar Eğitimi projesi, İstanbul Bilsem öğretmenlerinden Dr Filiz Kansu Çelik’in yürütücülüğünü üstlenirken, Prof. Dr. Kemal Yürümezoğlu, Dr G.Yasemin Uz, Hülya Özyürek ve Saliha Öztürk uzmanlıklarını yapıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ