logo

İstanbul Deva Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı

İstanbul Deva Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu, İlçe Başkanlarının katılımıyla 14 Mayıs Milletvekili Aday Adaylarıyla tanışmak için program düzenledi.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Milletvekili Aday Adaylarıyla tanışmak için İl Yönetim Kurulu, İlçe Başkanları ve Aday Adaylarının katılımıyla bir program düzenledi. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, “Her geçen gün gerek Cumhurbaşkanlığı seçiminde gerekse de milletvekilliği seçiminde teveccüh bize doğru akmaktadır.” dedi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için Aday Adayı olanları düzenlediği iftar programıyla tanıttı.

İlk olarak söz alan DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, seçimlerin önemine işaret ederek, tüm partililerin büyük bir özveri içinde çalışması gerektiğini söyledi.

“Hep Birlikte Mücadele Edeceğiz”

DEVA Partisi’ndeki birlikteliğin önemini vurgulayan Başkan Dr. Erol, “Bu seçime büyük bir kararlılıkla, inançla, birlik ve beraberlik içinde hazırlanıyoruz. Hassas bir süreç ve hepimize çok görev düşüyor. Milletvekili adaylarımızla sahada ciddi bir çalışma süreci yapacağız. Yaklaşık 250’ye yakın aday adayımız var. İstanbul’un kontenjanı belli. Özellikle aday adayı arkadaşlarımız aday olmadıkları takdirde morallerini bozmasın. Bu birliktelik ve beraberlik yeni ve farklı kapılar açacaktır. Bu uzun bir yol ve bu yolda birlikte yürüyeceğiz. Sonrasında belediye seçimleri olacak. Bu arkadaşlarımızla tekrar belediye seçimleri için çalışacağız. DEVA mensuplarının en iyi yerlerde olmaları için hep birlikte mücadele edeceğiz.” diye konuştu.

“Teveccüh Bize Doğru Akmaktadır”

“Bu süreçte kimsenin kimseye kırgınlığı olmamalı” diyen Dr. Erhan Erol, “Genel merkezimizin yaptığı değerlendirmeye saygı duyacağız. Zor bir süreç. Sıkıntılı bir dönemde Türkiye’de siyaset yapıyoruz. Altı parti birlikte, el ele Türkiye’nin geleceği için bir araya gelmiş biz de İstanbul’da diğer beş partinin il başkanıyla temas halindeyiz. Her geçen gün gerek Cumhurbaşkanlığı seçiminde gerekse de milletvekilliği seçiminde teveccüh bize doğru akmaktadır.” şeklinde konuştu.

Demiral: Aday Adayı Olan Her Arkadaşımız Bu Partinin Neferidir

Başkan Dr. Erol’un ardından konuşan DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mustafa Demiral, siyasete yeni bir kapı, yeni bir pencere ve yeni bir mecra aralamaya çalışan bir parti olduklarını kaydetti. Demiral; hukuk, demokrasi, özgürlük, liyakat ve istişare kültürüne dikkat çekerek, “Türkiye’nin bu kavramlara özellikle son yıllarda ihtiyaç duyduğunu hepimiz görüyoruz. Adayların seçiminde birçok parametre birlikte değerlendiriliyor. 9 Nisan itibariyle milletvekili aday adaylarımız resmileşmiş olacak. Listeye girsin ya da girmesin artık DEVA Partisi’nden görev alma talebinde bulunmuş olan herkes bu partinin bir neferi ve sahiplenicisi olarak çalışması gerekiyor.Seçimlerden en yüksek oyu alabilmek için daha sistemli olmak için Seçim Koordinasyon Merkezi oluşturuldu ve birinci, ikinci üçüncü bölge sorumlularımız var. SKM bünyesinde oluşturulan birimlerin sorumluları olacak.” dedi. Demiral, İstanbul’un 39 ilçesinde koordineli çalışmak için bu birimin oluşturulduğunu hatırlatarak, partililere çeşitli telkinlerde bulundu.

Daha sonra DEVA Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Nur Altınok, seçim sürecindeki çalışmalar hakkında bilgilendirme yaparak, dikkat edilmesi gereken hususları paylaştı.

Konuşmaların ardından aday adayları tanıtıldı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, kısa bir kapanış konuşması yaparak emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Dr. Erol, tüm Aday Adaylarına başarılar diledi.

Program, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından verilen iftar yemeğiyle son buldu.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ