logo

İstanbul İçin Kuvvetli Kar Yağışları Beklendiği Uyarısı Geldi

İstanbul İçin Kuvvetli Kar Yağışları Beklendiği Uyarısı Geldi

Cumartesi saatlerinden itibaren İstanbul’un kuzeyinden başlayarak etkisini arttırması beklenen kar yağışlarının il genelinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumartesi gecesinden itibaren İstanbul’da kuvvetli kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Cumartesi gece saatlerinden itibaren İstanbul’un kuzeyinden başlayarak il genelinde etkili olacak aralıklı ve yerel olarak kuvvetli kar yağışı beklendiğini duyurdu.

İSTANBUL’DA YEREL KUVVETLİ KAR YAĞIŞLARI BEKLENİYOR!

Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece (Cumartesi) saatlerinden itibaren İstanbul’un kuzeyinden başlayarak etkisini arttırması beklenen kar yağışlarının, zamanla il genelinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Zaman zaman gök gürültülü kar sağanağı şeklinde etkili olması beklenen kar yağışlarıyla birlikte yarın akşam saatlerine kadar güney sahillerde yer yer 2-5 cm, iç ve kuzey kesimlerde 6-20 cm yeni kar örtüsü beklenmektedir.

Kuvvetli kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

MARMARA’NIN DOĞUSUNDA YOĞUN KAR YAĞIŞLARI BEKLENİYOR!

Öte yandan, yapılan son değerlendirmelere göre; 23.01.2022 Pazar günü ilk saatlerden itibaren Yalova, Sakarya, Bursa ve Kocaeli çevrelerinde de aralıklı ve yerel kuvvetli (10-20 cm ), yüksek kesimler başta olmak üzere yer yer yoğun (20 cm üzeri) kar yağışı bekleniyor. Yoğun kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ