logo

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Ataşehir Belediyesi’ni Ziyaret Etti

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Ataşehir Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret eden İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Belediye Başkanı Battal İlgezdi’den  Ataşehir’de salgınına karşı yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ile birlikte Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Vali Ali Yerlikaya’nın ziyareti ile ilgili açılama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, açıklamasında; “Valimiz Sayın  @AliYerlikaya’yı belediyemizde ağırladık. Projelerimizi ve Covid-19 salgınına karşı yaptığımız çalışmaları ilgi ile dinleyen Sayın @AliYerlikaya’ya ve kendisine eşlik eden Kaymakamımız Sayın İsmail Hakkı Ertaş’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.

Sancaktepe’de “Çanakkale Kara Muharebelerinin gidişatını değiştiren gizli kahraman’’ olarak nitelenen Şehit Yüzbaşı Yusuf Kenan’ın adı verilen okulun açılış okul açılışına katılan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, daha sonra Ataşehir Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Vali Yerlikaya’nın ziyaretine Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’da eşlik etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ