logo

İstanbul’u Bira Şişeleri İle Kutlayanlara Teslim Etmeyeceğiz

İstanbul’u Bira Şişeleri İle Kutlayanlara Teslim Etmeyeceğiz

Ataşehir’deki bayramlaşmada konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, “İstanbul’a sahip çıkacağız. İstanbul’umuzu bira şişeleri ile kutlayanlara teslim etmeyeceğiz.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’den sorumlu milletvekili Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı bayramlaşma törenine katıldı.

Ataşehir’de bayramlaşma töreninde konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, “İstanbul’a sahip çıkacağız. İstanbul’umuzu bira şişeleri ile kutlayanlara teslim etmeyeceğiz.” Dedi.

ATAŞEHİR’DE GÖNÜLDEN İNANMIŞ, GENÇ VE DİNAMİK YÖNETİM VAR

1 Yıla yakındır Ataşehir’den sorumlu milletvekili olarak görev yapmakta olduğunu söyleyen Ak Parti  Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Ataşehir’deki yönetimin gönülden inanmış, genç ve dinamik yapısının olduğunu, eksik olan motivasyonun yükseltmenin kendisinin boynunun borcu olduğunu, onu da el birliğiyle yapacaklarını ve Ataşehir’i İstanbul’un gözbebeği, en iyi çalışan ilçe yapacaklarını vurguladı.

İSTANBUL’UMUZU BİRA ŞİŞELERİ İLE KUTLAYANLARA TESLİM ETMEYECEĞİZ

23 Haziran gecesi bayramlarını kutlayacaklarını ifade eden Ak Parti Ataşehir’den sorumlu milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, 15 gündür ev ev gezdiği Ataşlehir’e çok güvendiğini kaydederek; “İlçe başkanımızda mahalle temsilcisine güveniyorum. Sesleri çok çıkıyor olabilir. Bu sizi ürkütmesin. Alanda bizim sessiz çoğunluğumuzun olduğuna şahitlik ediyorum. Bu bayramı nasıl sevinç içerisinde kutluyorsak, 23 Haziran akşamı da hep beraber burada İstanbul’un bayramını kutlayacağız. İstanbul’a sahip çıkacağız. İstanbul’umuzu bira şişeleri ile kutlayanlara teslim etmeyeceğiz.” Dedi.

BİR BİRİYLE MUKAYESE EDİLMEYECEK İKİ ADAY VAR

Vedat Demiröz konuşmasında, “Karşınızda bir biriyle mukayese edilmeyecek iki aday var. Birisinin arkasında kuklacılar var. Tamamen proje. Biz ona bir şey dediğimiz zaman CHP’den ses çıkmıyor. Ya Amerika’dan ya İsrail’den yada Avrupa Birliği’nden ses çıkıyor. Kandil, FETÖ birini işaret ediyorsa ben İstanbullu kardeşlerimin buna dikkat etmesini istiyorum.” İfadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ