logo

İstanbul’un Polisevleri

İstanbul’un Polisevleri

poliseviİstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün bünyesinde hizmet veren İstanbul’daki boğaz manzaralı polisevleri ile ilgili bilgileri İstanbul Ajansı’ndan Burcu Kasarcı derledi.

İstanbul Ajansı olarak ilimizde bulunan eşsiz manzaralı polisevlerini İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden sizler için derledik.

İstanbul Ajansı olarak ilimizde bulunan eşsiz manzaralı polisevlerini İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden sizler için derledik.

İstanbul’un eşsiz manzarasında moralevi olarak da bilinen polisevleriyle ilgili bilgileri sizler için derlediğimiz haberden öğrenebilirsiniz.

Tesislerde misafirlerin memnuniyeti için güleryüz, samimiyet ve hizmette mükemmellik anlayışıyla hizmet veriliyor. Bu tesisler emniyet mensubu kişilerin ve yakınlarının dinlenme, eğlenme ve çeşitli organizasyonlarını kutlama amaçlı kurulan ortak alanlarıdır. İstanbul’da 3 tane polisevi mevcut.

PEKOM Polis Eğitim ve Kongre Merkezi

15 Eylül 2009 tarihinde açılan Polis Eğitim ve Kongre Merkezi; otel-konaklama, restaurant, dinlenme, düğün ve nisan, balo törenleri, eğitim ve kongre faaliyetleri hizmetlerini bir arada sunuyor.

116 oda kapasitesine sahip tesiste 200-400 kişilik balo salonu, 2 toplantı salonu, açık yüzme havuzu, fitness merkezi, fin hamamı, sauna, bay ve bayan kuaförü, market, internet cafe, oyun salonları, kapalı ve açık çocuk oyun salonları, kuru temizleme gibi çeşitli mekanlar bulunuyor.

Beylerbeyi Sabancı Sosyal Tesisleri

İstanbul Beylerbeyi Sabancı Sosyal Tesisleri Üsküdar ilçesi Beylerbeyi Caddesi’nde 20 Ekim 1993 tarihinde emniyet teşkilatı mensuplarının eş ve çocukları, yakınları için yorgunluk ve streslerinin atılması ve moral açısından ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki ilişkilerinin geliştirilmesi, düğün, nişan ve sünnet faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amacı ile hizmet veriyor.

Tesis 2 katlı olup, VIP salonu, restaurant, kafeterya ve bahçe bölümlerinden oluşuyor.

Beylerbeyi Sarayı’nın yanında bulunan denize sıfır tesisimiz misafirlere dalga sesleri eşliğinde yemek keyfi sunuluyor.

Polisevi Şube Müdürlüğü – Ortaköy CafeRestaurant

İstanbul Ortaköy KafeRestaurant Tesisleri Beşiktaş ilçesi Muallim Naci Caddesi Portakal Yokuşu No:59 Ortaköy’ de 11 Temmuz 2007 tarihinde emniyet teşkilatı mensupları için dinlenme eğlenme ve mesleki gelişimlerini sağlama amacıyla kuruldu.

Tesis 2 katli olup, VIP salonu, restaurant, pastane, kafeterya, nargile, çay bahçesi bölümlerinden oluşuyor.

Restoranlarda yemeğinizi yerken, çayınızı – kahvenizi içerken Türkiye’nin incisi İstanbul Boğazı’ndaki eşsiz güzelliğe kendinizi kaptıracaksınız.

Sosyal tesislere nasıl girilir?

Kart başvurusu için halen çalışmakta olan emniyet mensupları görev yaptığı birime, emekli mensuplar, merhum olan mensupların yakınları ve eski mensuplar ikamet ettikleri ilçe emniyet müdürlüklerine müracaat edebiliyor.

Mensup/mensup yakınları adına düzenlenen her kart için 5.00 TL (beşlira) misafir olarak düzenlenen her kart için ise 20.00 TL (yirmilira)  kart ücreti alınıyor.

Kart talebinde bulunacakların, kartlar için belirlenen ücreti Türkiye Vakıflar Bankası, Emniyet Genel Müdürlüğü Ankara Şubesi’ne ait TR 740 001 500 158 007 301 842 293 iban numaralı hesaba yatırarak (banka dekontunun açıklama kısmında kartın özelliğine göre mensup-mensup yakını kartı veya misafir kartı olduğunun ve adı soyadının, TC numarasının belirtilmesi gerekir), banka dekontu ve 1 adet beyaz zemin üzerine çekilmiş vesikalık resim (herhangi bir mesleği temsil eden üniformalı,kepli vb.kıyafetli olmayacak şekilde) ile müracaatta bulunabiliyor. Eski kartı olanların kartlarını başvuru esnasında teslim etmeleri, çalınan, kayıp ve zayi kartlar için ise Polis Merkezi Tutanağı dilekçesi vermesi gerekiyor.

Tesisler organizasyonlara da açık

Pekom ve Beylerbeyi Tesisleri’nde 2014 yılı içerisinde yapılacak olan düğün, nişan, kına gecesi, sünnet düğünü ve diğer toplu organizasyonlar ile ilgili müracaatlar başladı. Müracaatlar tesislere şahsen yapılabiliyor.

Derleyen: Burcu KASARCI

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ