logo

İYİ Parti Ataşehir’de Belediye Başkan Adayını Açıkladı

İYİ Parti Ataşehir’de Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Ataşehir’de CHP ve İYİ Parti arasındaki meclis üyelikleri konusunda çıkan anlaşmazlık sonrasında Yılmaz Vural’ın İyi Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı gösterileceği iddialarına açıklık geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İttifak doğrultusunda Ataşehir’de aday çıkarmayarak CHP adayı Battal İlgezdi’yi destekleyecek olan  İYİ Parti ile ilgili iddialara İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu tarafından yapılan açıklama ile açıklık geldi; “İddialar asılsız, adayımız Battal İlgezdi.

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BATTAL İLGEZDİ

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu tarafından yapılan açıklamada; İYİ Parti’nin Ataşehir’de Belediye Başkan adayı çıkarmayacağı, sosyal medya ve haberlere yansıyan bu doğrultudaki haberlerin asısız olduğunu kaydedip, Ataşehir’de İYİ Parti ve CHP’nin ittifak kapsamında protokol yaptığını ve CHP’nin adayı Battal İlgezdi’yi ittifak kapsamında Ataşehir Belediye Başkan Adayı olarak destekleyeceklerini vurguladı.

İLÇE YÖNETİCİLERİ ARASINDA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Meclis üyeliği konusunda İlçe Yöneticilerinin, CHP ilçe yöneticileri ile görüşmelerinin devam ettiğinin altını çizen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti’nin Ataşehir’de Belediye Başkan Adayı çıkarmayacağını duyurdu.

YILMAZ HOCA’DAN TEŞEKKÜR VE RED; “SPORLA SİYASET OLMAZ”

Öte yandan İYİ Parti’nin Ataşehir’de Belediye Başkan Adayı olacağı iddialarında adı geçen ünlü futbol adamı, teknik direktör Yılmaz Vural, kendisine İzmir, Sakarya, Ataşehir gibi il ve ilçelerden çeşitli partilerden tekliflerin geldiğini ancak “Sporla siyaset olmaz” anlayışı ile kendisine gelen tekliflere teşekkür ederek, reddettiği öğrenildi.

LİSTELERE SON ŞEKLİN VERİLECEK

İl Başkanı Buğra Kavuncu tarafından yapılan açıklamada, İYİ Parti olarak CHP ile belediye meclis üyeleri konusunda görüşmelerinin dün akşam ve bugün de devam edeceğini belirterek, listelere son şeklin verilerek kesinleştirileceğini ifade etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ