logo

İyi Parti İstanbul ve Balıkesir Büyükşehir Başkan Adayı Açıklandı

İyi Parti İstanbul ve Balıkesir Büyükşehir Başkan Adayı Açıklandı

Meral Akşener, İyi Parti’nin İstanbul Büyükşehir adayını Buğra Kavuncu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayının ise Turhan Çömez olduğunu açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Meral Akşener,  İyi Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu olduğunu açıkladı.

TBMM’de düzenlenen haftalık grup toplantısında konuşan Meral Akşener, İyi Parti‘nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise Turhan Çömez olduğu açıklandı.

İYİ PARTİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR ADAYI BUĞRA KAVUNCU

Partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  İstanbul ve Balıkesir Belediye Başkan adaylarını açıkladı. İYİ Parti’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Turhan Çömez oldu.

Meral Akşener grup toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Buğra Kavuncu’yu, Balıkesir’de Turhan Çömez’i ve Ankara Sincan’da da Fatih Koca’yı aday gösterdiklerini açıkladı.

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR ADAYI TURHAN ÇÖMEZ

Meral Akşener Akşener, partisinin haftalık grup toplantısında “sürpriz” diye tanımladığı açıklamasıyla, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına Buğra Kavuncu’nun, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na ise Turhan Çömez’in aday olduğunu söyledi.

“BUĞRA KAVUNCU ADAYLIĞINI BEN İSTİYORUM”

Meclis Grup toplantısında, “Milletvekillerimizi şehirlerden aday yapmak istemiyordum. -Buğra Kavuncu İstanbul Büyükşehir adaylığını ben istiyorum- dedi. Dolasıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Buğra Kavuncu‘dur.” dedi. Akşener, açıklamasında “Fatih Koca Sincan Belediye Başkan adayımız.” diye konuştu.

İYİ PARTİ İBB BAŞKAN ADAYI BUĞRA KAVUNCU’DAN İLK AÇIKLAMA

İYİ Parti İBB Başkan Adayı olan Buğra Kavuncu yaptığı ilk açıklamada, “Buradan İstanbul’a geçeceğim. Çalışmamız olacak. Ondan sonra İstanbul’la ilgili hayallerimizi, projelerimizi, nasıl bir İstanbul istediğimizi, nasıl bir İstanbul beklediğimizi, neleri vaat ettiğimizi, İstanbul’u neden bizim çok daha iyi yöneteceğimizi seçmenlere İstanbul’a anlatacağız.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ