logo

İYİ Partili Başkan Adayı Ali Coşkun’dan Ataşehirlilere Mektup Var

İYİ Partili Başkan Adayı Ali Coşkun’dan Ataşehirlilere Mektup Var

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Ataşehir Belediye Başkanı adaylığını açıklayan ilk isim İYİ Partili Ali Coşkun, Ataşehirli komşularına hitaben bir mektup yayımladı.

31 Mart 2024 Yerel Yönetim Seçimleri‘ne doğru gidilirken bazı partiler adaylarını belirleme çalışmalarını sürdüredursun, Ataşehir Belediye Başkan adayını ilk açıklayan İYİ Parti oldu.

 25 Ekim’deki İYİ Parti Grup toplantısında Başkan Meral Akşener tarafından Ataşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Ali Coşkun, iktidar ve öteki muhalefet partilerinin adaylarını belirlemesi beklenirken Ataşehir’de çalışmalarını sürdürüyor.

Konusunun uzmanı kişilerden oluşan ekibinin belirlediği programa uygun olarak önce muhtarlıkları ve sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Ali Coşkun, bilim insanlarıyla da bir araya gelerek yurttaşların yaşadığı sorunların çözüm yolları üzerinde duruyor.

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı, iş insanı Ali Coşkun, yıllardır yaşadığı Ataşehir’deki komşularına basın-yayın ve sosyal medya aracılığıyla da ulaşmaya çalışıyor. Bu doğrultuda, Ali Coşkun, sosyal medyada Ataşehirli komşularına hitaben bir mektup yayımladı.

Coşkun’un mektubu şöyle:

“Kıymetli komşum,

Ben Ali Coşkun. İYİ Parti Belediye Başkan adayınız.

Bu mektubu lütfen bir tanışma aracı olarak kabul ediniz.

 1973 İstanbul doğumluyum. Doğduğum semt o zamanlar Ataşehir İlçe olmadığı için Üsküdar’a bağlıydı. Sonra İçerenköy’e taşındık. Çocukluğum, gençliğim bu sokaklarda geçti hep. Eşim Ayla ile evlendikten sonra da Ataşehir’de yaşamaya devam ettim. Kızım Ece ve oğlum Sarp burada dünyaya geldiler. Burada büyüdüler.

 Nerdeyse tüm yaşamımın geçtiği Ataşehir’in hak ettiği yere gelmesi ve daha iyi şartlarda yaşamanın tohumlarını atmak için 31 Mart 2024 seçimlerinde belediye başkanlığına aday oldum. Genç sayılabilecek ilçemizin artılarını da eksilerini de hepiniz gibi ben de bizzat yaşayarak görüyor ve tecrübe ediyorum.

Bir hayat felsefem olan; “Bundan daha iyi nasıl olur? Nasıl daha iyi şartlara taşıyabilirim?” sorusu istikametinde Ataşehir için daha şimdiden çabalıyor ve “Bir mum yak, etraf aydınlansın” diyorum.

Sevgili komşum, ben bir mum yakmaya geliyorum, sizler de benimle bu aydınlığı çoğaltmaya var mısınız?

 Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, sokak hayvanlarımız için iyi yaşam alanları, nitelikli sosyal kültürel faaliyetler, spor etkinliklerinin yanı sıra ulaşıma çare olabilecek tüm projelerimizle sizlere hizmet vermek için gün sayıyoruz.

 Ve bunun olabilmesi için de sizlerden destek istiyorum. Lütfen Ataşehir’in yönetimini bir rant merkezi olarak görenlere değil, benim gibi sevdalısı olan gerçek bir Ataşehirliye emanet edin.

 Vakit ayırıp tanışma mektubumu okuduğunuz için teşekkür ediyor ve hepinize her anlamda İYİLİK diliyorum…”

Kaynak: BRT

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ