logo

Kadın Futbol Süper Ligi’nin 2. Haftasında Ataşehir İlk Kaybı Yaşadı

Kadın Futbol Süper Ligi’nin 2. Haftasında Ataşehir İlk Kaybı Yaşadı

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 2. Haftasında A Grubunda Yenisahra  Stadında Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı ile karşılaşan Ataşehir Belediye Spor ilk yenilgisini aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 2. Haftasında Ataşehir’e konuk olan Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı Ataşehir Belediye Spor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Ataşehir Belediye Spor Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 2. Haftasında ilk mağlubiyetini aldı.

Geçtiğimiz sezon şampiyonu Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı ile evinde karşılaşan Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı ilk yarıyı 2 farkla yenik tamamladı. 2. Yarıda konuk takım filelerini havalandırarak 1 gol kaydeden karşılaşan Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı karşılaşmayı 1 -2 skorla yenik tamamladı.

Konuk ekip Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı gollerini ilk yarıda 9. Dk. Elif Keskin ve 40. Dk. Didem Karagenç kaydetti.

Ev sahibi Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı adına tek golü ikinci yarıda 65. dk Faten kaydetti.

Ataşehir Yenisahra Stadı’nda oynanan Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 2. Hafta A Grubu karşılaşmasında hakemler; İlayda Nihal Çetiner(Hakem), Ayşenur Karakoç(1. Yardımcı Hakem),  Merve Turan(2. Yardımcı Hakem), Samet Yaşar Koç(Dördüncü Hakem) ve Gözlemci Özden Genç görev yaptı.

FUTBOL AZ HATA YAPANLARIN KAZANDIĞI BİR OYUNDUR

Maç hakemleri ile ilgili tespit ve şikayetlerini içeren dilekçeyi Pazartesi günü ileteceğini kaydeden Ataşehir Belediye Spor Teknik Sorumlusu Taner Öner, ilk yarı sonunda kayıp zamanları eklemeyip ataklarının kesildiğini, kendisine “uzatmada gol mü olur? Şeklinde yanıt geldiği iddiasının ulaştığını kaydederek, “Bu gün oynadığımız maçta Beşiktaş’a  2-1  mağlup olduk. Futbol az hata yapanların kazandığı bir oyundur. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Hatalarımızdan ders alıp daha iyi skorlar almak İçin daha çok çalışacağız. Tüm sevenlerimizden özür diliyoruz. Daha iyi olacağız.” Açıklamasına yer verdi.

FOTO: Kadir İncesu

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ