logo

KAPALI SEMT PAZARI KÜÇÜKBAKKALKÖY’DE HİZMETTE

KAPALI SEMT PAZARI KÜÇÜKBAKKALKÖY’DE HİZMETTE

Ataşehir Belediyesi, vatandaşların yaz ve kış koşullarında alışverişlerini yapabilecekleri Anadolu Yakası’nın en büyük ve modern kapalı pazar alanını hizmete açtı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Küçükbakkalköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Kapalı Pazar alanında yer alan Semt Pazarı 5 Ocak’ta açıldı. Semt pazarı olarak, pazar günleri bölge halkı ve pazarcıların hizmetinde olacak Küçükbakkalköy Kapalı Pazarı açılışının ilk gününde pazarcı esnafı ve bölge sakini Ataşehirlilerden yoğun ilgi gördü.

Semt pazarı olarak hizmet vermeye başladığı 5 Ocak günü beraberinde Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya ile Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Alanı’nı gezerek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Ataşehir Beldiye Başkanı Battal İLGEZDİ,”Küçükbakkalköy Kapalı Pazar alanımız bugün halkımızla buluştu. Esnafın ve halkımızın memnuniyeti çok sevindirici” dedi.

Küçükbakkalköy Semt Pazarı olarak 5 Ocak’ta açılan Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Alanı, Giyim Pazarı olarak 8 Ocak’ta Ataşehirlilerle buluşacak.  Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Alanı 8 Ocak’tan itibaren Çarşamba günleri moda, giyim ve aksesuar ürünlerinin satılacağı Pazar olarak hizmet verecek.

Ataşehir sakinleri, kapalı pazar alanında çarşamba günleri son moda kıyafet, ayakkabı ve aksesuar gibi ürünlere uygun fiyatlara ulaşabilecek, pazar günleri ise en taze meyve, sebze gibi ihtiyaçlarını konforlu, düzenli ve temiz bir şekilde karşılayabilecekler. Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Alanı, pazar kurulmadığı günlerde açık hava toplantılarının da düzenlenmesi planlanıyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından pazarcı esnafı işbirliğinde 7 bin 500 metrekarelik alana inşa edilen Küçükbakkalköy Kapalı Pazar alanında vatandaşların daha çağdaş bir hizmet alması amacıyla bazı ek imkanlar da sunuyor.

Kapalı Pazar alanında Ataşehirliler, alışveriş yorgunluğunu alanın içerisinde yer alan kafeteryada giderebilecekler. Engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanan alanda ayrıca zabıta, sağlık birimleri, bebek bakım ünitesi, prova odası, mescid ve dinlenme alanları da bulunuyor.

Kışın Soğuğa, Yazın Sıcağa Karşı Korunaklı

Pazar alanının kapalı olması, vatandaşların kışın kar ve yağmurdan, yaz günlerinde ise güneşten korunarak rahatça alışveriş yapma imkanı sağlayacak.

Vatandaşların güvenliğine de son derece önem verilerek inşa edilen Kapalı Pazar alanında güvenlik kamera sistemleri sürekli izleme yapacak. Otomatik yangın sisteminin de kurulduğu alanda gelişebilecek olumsuz durumlara karşı her türlü önlem alındı. Ayrıca alan içerisinde bir çok noktaya yerleştirilen ekranlarda vatandaşlara gerekli bilgilendirmeler yapılacak.

Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi Şerifali Yolu- Prof. Hıfzı Özcan Caddeleri kesişimi, Gülnaz Sokak — Ataşehir/İstanbul

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ