logo

KILIÇDAROĞLU ‘ADALET YÜRÜYÜŞÜ KORTEJİYLE İSTANBUL’DA’

KILIÇDAROĞLU ‘ADALET YÜRÜYÜŞÜ KORTEJİYLE İSTANBUL’DA’

Ankara Güvenpark’tan başlattığı “Adalet Yürüyüşü”nün giderek artan destekle sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yürüyüşün 23’üncü gününde İstanbul sınırına girdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

15 Haziran 2017 Perşembe saat 11.00’de Ankara Güvenpark’tan Adalet Yürüyüşü’nü başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yürüyüşünün 23’üncü gününde İstanbul sınırlarına giriş yaptı.

Kocaeli Topçular Bölgesindeki kamp alanında yaptığı basın açıklaması sonrasında başlanan 23’üncü gününde Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun “Adalet Yürüyüşü”ne DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Genel-İş Sendikasına üye işçiler, Evrensel muhabiri Metin Göktepe’nin annesi Fadime Göktepe ile sanatçılar Nur Sürer ve Sumru Yavrucuk da destek verdi.

CHP ATAŞEHİR “ADALET KORTEJİ” VE “CHP İSTANBUL İL İLE” KARŞILAMADA

CHP Ataşehir örgütü ve Ataşehirliler 2 otobüsle Kılıçdaroğlu ile kortejde yürüyerek ve CHP İstanbul İl Örgütü ile birlikte CHP Ataşehir örgütünün de yer aldığı bir başka gurup da Kılıçdaroğlu’nu İstanbul İl Sınırında karşılama gurubunda yer alarak “Adalet Yürüyüşü”nün 23’üncü gününe katılım sağladılar.

“ADALET YÜRÜYÜŞÜ”NÜN 23. GÜNÜNDE İSTANBUL SINIRINA GİRDİ

Günde 20 kilometreye yakın yürüyen Kemal Kılıçdaroğlu 420 KM olan Ankara – İstanbul arasındaki mesafenin önemli kısmını kat ettiği “Adalet Yürüyüşü”nün 23. gününde İstanbul sınırları içine giriş yaptı. Cumartesi günü “Adalet Yürüyüşü”nün Ankara İstanbul arasındaki etaplarını tamamlayan Kemal Kılıçdaroğlu, konaklayacağı ön görülen Dragos’tan 9 Temmuz Pazar günü yapılacak miting alanına yürüyerek Ankara – İstanbul arasındaki “Adalet Yürüyüşü”nü yapacağı “Adalet” mitingi ile tamamlayacak.

KILIÇDAROĞLU MAKALESİYLE “ADALET YÜRÜYÜŞÜ” AVRUPA BASININDA

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Adalet Yürüyüşü”nü konu alan; “Adalet Yürüyüşümüz, Türkiye’nin otoriter bir rejime kayışını durdurmak için yürüyoruz” başlıklı makalesi The Guardian’da, “ADALET ARIYORUM (ADALET YÜRÜYÜŞÜM / ADALET İÇİN YÜRÜYORUM) başlıklı makalesi de Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesinde yayınlandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ