logo

Kılıçdaroğlu’dan KKTC Sporcuların Ailelerine Taziye Ziyareti

Kılıçdaroğlu’dan KKTC Sporcuların Ailelerine Taziye Ziyareti

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 6 Şubat depreminde İsias Hotel’de hayatını kaybeden KKTC sporcuların ailelerine taziyede bulundu.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 6 Şubat depreminde İsias Hotel’de hayatını kaybeden KKTC sporcuların ailelerine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

KKTC’YE TAZİYE ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Sayın Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremi sonrasında Adıyaman İsias Hotel’de hayatını kaybeden Gazimağusa Türk Maarif Koleji kız ve erkek voleybol takımı oyuncularının, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Karakaya, Konuklu, Yiğittürk, İş, Dağlı, Çetintaş, Kılıç ve Çetiner ailelerine baş sağlığı dileklerini iletti. Kılıçdaroğlu, depremde hayatını kaybeden genç sporcuların kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından KKTC (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) sporcularının ailelerine yapılan taziye ziyaretine Genel Başkan yardımcıları Gamze Akkuş İlgezdi, Gülizar Biçer Karaca ve Gökçe Gökçen eşlik etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ