logo

“Kızılay Haftası” Etkinlikler ve Kan Bağış Kampanyası ile Kutlandı

“Kızılay Haftası” Etkinlikler ve Kan Bağış Kampanyası ile Kutlandı

Türk Kızılay Ataşehir Şubesi tarafından “Kızılay Haftası” etkinlikleri kapsamında Ataşehir Prestij Caddesi’nde kan bağış kampanyası düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

 “Kızılay HaftasıTürk Kızılay Ataşehir Şubesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Türkiye genelinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile başlayan ve 4 Kasım’a kadar süren Kızılay Haftası, Ataşehir’de de Türk Kızılay Ataşehir Şubesi öncülüğünde Kızılay’ı tanıtan çeşitli etkinlikler, faaliyetler, sergilerle kutlandı.

“Kızılay Haftası” etkinlikleri kapsamında ilk program Rotary Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş,İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday’ın yanı sıra İlçe’deki diğer kamu kurum yöneticileri, Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile öğretmen ve öğrencilerin katıldığı resmi törenle “Türk Kızılay”ın 154’ncü yaşı kutlandı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan töreni; öğrencilerin Kızılay Tanıtım Sunumu, Kızılay Haftası nedeniyle okulumuzda düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci olan yazının okunması, Kızılay Ataşehir İlçe Teşkilatının hazırlamış olduğu tanıtım slaytının sunumu, Kızılay’la ilgili tanıtım videosunun izlenmesi, Ataşehir Kızılay Başkanı Sayın Talha Keleş’in ve Kızılay gönüllüsü Cem Uçan’ın konuşması takip etti.

Törenin ardından okul bahçesinde öğrenciler tarafından Kızılay çadırı kurulumu, kan bağışı ve aşevi ikramları yapıldı. Etkinliklere Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı ERTAŞ da katıldı.

“Kızılay Haftası” etkinlikleri kapsamında ikinci program 5 Kasım 2022 günü Küçükbakkalköy’de düzenlendi. “Kızılay Haftası”nda Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde Türk Kızılay Ataşehir Şubesi tarafından kan bağış kampanyası düzenlendi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ