logo

KOÇ HOLDİNG CEO’SU MUSTAFA KOÇ HAYATINI KAYBETTİ

KOÇ HOLDİNG CEO’SU MUSTAFA KOÇ HAYATINI KAYBETTİ

mustafa_koc_holdingSabah saatelerinde rahatsızlanarak Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç hayatını kaybetti. Mustafa Koç hayatını kaybetti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un sabah spor yaparken rahatsızlandığı, geçirdiği kalp krizi nedeni ile Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı duyurulmuştu.

KOÇ HOLDİNG AÇIKLAMASI

“Sayın Mustafa V. Koç’u tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz.” ifadeleri ile duyurulan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un vefatının Koç Holding tarafından yalpan açıklaması:

Basın ve Kamuoyunun Dikkatine;

Bu sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mustafa V. Koç’u tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağ olsun.

4 SAAT MÜDAHALE

Sabah 07.00 sıralarında kalp krizi geçiren 56 yaşındaki Mustafa Koç, 122 ambulansı ile evine yakın olan Beykoz Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Hastaneye geldiğinde kalbi durmuş olduğu belirtilen Koç’a burada kalp masajı yapıldı. Babası Rahmi Koç ve kardeşi Ali Koç da Beykoz Devlet Hastanesi’ne geldi. Mustafa Koç, buradaki müdahalesinin ardından önce helikopter pistine sonra helikopterle sahibi olduğu Amerikan Hastanesi’ne götürüldü.

Amerikan Hastanesi’nden yapılan açıklamada, Beykoz Devlet Hastanesi ve Amerikan Hastanesi’nde yapılan ve yaklaşık 4 saat süren müdahalelere rağmen Mustafa Koç’un hayatını kaybettiği belirtildi.

HASTANEDE AÇIKLAMA DOKTORUNDAN

Koç’un doktorlarınca yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sayın Mustafa Koç’u Beykoz Devlet Hastanesi ve Amerikan Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettik. Bizler de Beykoz Devlet Hastanesi’ndeydik. Buraya da getirmemize rağmen kaybettik. Sabah 07.00 sularında olay oldu, yaklaşk 4 saat müdahale edildi.”

Mustafa Vehbi Koç Kimdir?

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Mustafa Koç 1960 yılında İstanbul’da doğdu. İsviçre’deki Lyceum Alpinum Zuoz (1980) ve ABD’deki George Washington Üniversitesi’nden (1984) mezun oldu. 4 Nisan 2003’ten ölümüne kadar Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi.

İngilizce ve Almanca bilen Koç evli ve iki kız çocuk babasıydı. Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesidir. Golf, binicilik, havacılık ve Scuba ile ilgilenene Mustafa Koç, İstanbul Golf Kulübü’nün başkanlığını da yaptı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ