logo

Maltepe’den Ardahan’a Uzanan Sıcak Bir El

Maltepe’den Ardahan’a Uzanan Sıcak Bir El

Yeni kurulan Maltepe Ardahanlılar Derneği, Kurucu Başkanı Uzman Öğretmen Yaşar Geler ve Kurucu Yönetim Kurulu ile sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor.

İki ay önce kurulan Maltepe Ardahanlılar Derneği henüz yeni bir dernek olmasına rağmen etkinliklerini aralıksız sürdürüyor.

Kurucu Başkanı Uzman Öğretmen Yaşar Geler ve Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleri Derneği resmi olarak kurduktan sonra sosyal sorumluluk alanında geliştirdikleri projelerini hızla gerçekleştirmeye başladı.

Ardahan’da zorlu kış şartlarında eğitimini sürdüren çocuklarını unutmayan Maltepe Ardahanlılar Derneği’nin bu alanda ki öncelikleri geldikleri yer olan ata yurdu Ardahan’ın çocukları oldu.

“TUT ELİMDEN ISIT BENİ”

‘Tut Elimden, Isıt Beni’ adını verdikleri yardım kampanyası ile Ardahan’da çetin kış şartlarına eğitim gören öğrencilere bot ve mont yardımında bulunuyor.

Proje kapsamında ilk parti kışlık malzemeler Ardahan’ın Hanak İlçesindeki köylerde eğitim gören 246 öğrenciye verilmek üzere Hanak Kaymakamlığı’na teslim etmek için Dernek Yöneticileri Gürhan Taşdemir, Zihni Akbulut ve Mustafa Topçu bu gün Ardahan Hanak İlçesine gidiyor.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Maltepe Ardahanlılar Derneği Kurucu Başkanı Yaşar Gler,”Maltepe Ardahanlılar Derneği olarak Ardahan’daki ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz İçin düzenlediğimiz “TUT ELİMİ, ISIT BENİ” kampanyamız sonucunda ‘Karınca Kararınca’ Hanak ve Köylerinde yaşayan 246 öğrenciye elimizi uzatmaya çalıştık. Bu süreçte Koordinasyonu sağladığımız Hanak Kaymakamlığı’na, projemize az çok demeden destek olan tüm dostlara Maltepe Ardahanlılar Derneği olarak canı gönülden teşekkür ederiz. Dernek olarak Ardahan İli Hanak İlçesi’nde öğrenim gören İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik ”Tut Elimi Isıt Beni” projemiz kapsamında Hanak ilçesinde yardıma ihtiyaç duyan ve Hanak Kaymakamlığının vermiş olduğu bilgi doğrultusunda 246 öğrenciye bot ve mont yardımı sağlanmış olup, 3 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 15.00-16.00 gibi Yönetim Kurulu üyelerimiz tarafından Hanak Kaymakamlığına teslimi yapılacaktır” dedi.

Dernek aynı zamanda, Ardahan ve Maltepe’de yardıma muhtaç öğrencilere eğitim desteği sağlamayı,sağlık alanında ihtiyaç duyan hemşehrilerine destek olmayı da hedefliyor. Yardım kampanyalarının yanı sıra çeşitli kültürel etkinlikler de düzenleyen Maltepe Ardahanlılar Derneği çalışma  programları ve sosyal sorumluluk projeleriyle  dernekçilik alanına farklı bir ivme kazandıracakları izlenimini veriyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ