logo

Mansur Yavaş, ‘İzmirlilerin yanında olmayı sürdüreceğiz’

Mansur Yavaş, ‘İzmirlilerin yanında olmayı sürdüreceğiz’

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile İzmir Depremi mağdurlarının aynında olduklarını kaydeden Mansur Yavaş, “Tüm imkanlarımızla İzmir’in yanında olmayı sürdüreceğiz.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ege Denizi Seferihisar açıkları merkezli İzmir Depremi mağduru İzmirlilere destek olan Ankara Büyükşehir Belediyesi BELPA Mutfağı ekipleri bölgedeki vatandaşların 3 öğün sıcak yemek ihtiyacını karşılıyor.

9 BİN DEPREMZEDEYE 3 ÖĞÜN SICAK YEMEK

Öte yandan bölgede kurulan fırında üretilen ekmek ile birlikte 9 bin kişiye yemek ulaşıyor. depremzedelerin su, ekmek ve maske desteğinde bulunduklarını da vurgulayan Mansur Yavaş, depremden etkilenen can dostlara mama desteği de verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada; “BELPA Mutfağımızdaki mesai arkadaşlarımız Aşık Veysel Rekreasyon Alanında İzmirli kardeşlerimizin 3 öğün sıcak yemek ihtiyacını karşılıyor.

Günlük 9 bin yemek kapasitesinin yanı sıra depremzedelerin su, ekmek ve maske ihtiyaçlarını da karşılıyoruz. Aynı zamanda vatandaşlarımızın toplanma alanlarına mobil WC yerleştirdik.

Depremden etkilenen can dostlarımıza da mama desteğinde bulunuyoruz. İş birliği içerisinde çalışmayı ve tüm imkanlarımızla İzmir’in yanında olmayı sürdüreceğiz. Dayanışmayla iyileşeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ