logo

Mansur Yavaş, Ücretsiz İnternet İçin TÜRKSAT İle Görüşme Başlattık

Mansur Yavaş, Ücretsiz İnternet İçin TÜRKSAT İle Görüşme Başlattık

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğrencilerin mağdur olmaması için ücretsiz internet hizmeti sağlamak üzere TÜRKSAT ile görüşmelere başladıklarını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Hiçbir evladımız imkansızlıklardan dolayı mağdur olmasın.” Diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ücretsiz internet hizmeti sağlamak için TÜRKSAT ile görüşmelere başladıklarını söyledi.

Yavaş, Ankara’nın 928 mahallesi ve köyünde ücretsiz internet hizmet vermeyi planladıklarını, internet ücretinin Büyükşehir tarafından karşılanacağını kaydetti.

Ankara’nın merkez ilçeden ibaret olmadığını kaydeden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Hiçbir evladımız imkansızlıklardan dolayı mağdur olmasın. Mahalle olan köylerimize internet hizmeti sağlamak için TÜRKSAT ile görüşmelere başladık. İnternet ücreti belediyemizce karşılanacaktır.” Dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Ankara bizim için sadece merkez ilçelerden ibaret olmadı. Hiçbir evladımız imkansızlıklardan dolayı mağdur olmasın diye yakın zamanda mahalle olan köylerimize internet hizmeti sağlamak için TÜRKSAT ile görüşmelere başladık. İnternet ücreti belediyemizce karşılanacaktır.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ