logo

Marka İletişiminin Yeni Yüksek Lisans Programı: BrandMaster

Marka İletişiminin Yeni Yüksek Lisans Programı: BrandMaster

Kadir Has Üniversitesi ve TribalWorldwide İstanbul işbirliğiyle, marka iletişimi alanında BrandMaster-Reklam ve Stratejik Marka İletişimi Yüksek Lisans Programı başlıyor.

Kadir Has Üniversitesi ve TribalWorldwide İstanbul işbirliğiyle, marka iletişimi alanında yepyeni bir yüksek lisans programı başlıyor: BrandMasterReklam ve Stratejik Marka İletişimi Yüksek Lisans Programı, markalar, girişimciler, iletişim ve medya ajansları gibi sektörün farklı koltuklarında aynı brief’e kafa yoran profesyoneller düşünülerek yenilikçi bir yaklaşımla tasarlandı.

Kadir Has Üniversitesi ve TribalWorldwide İstanbul işbirliğinden doğan profesyonel (tezsiz) yüksek lisans programı BrandMaster-Reklam ve Stratejik Marka İletişimi-, sektörün son dönemlerdeki en önemli sıkıntılarından biri olan, stratejik ve yaratıcı marka yönetimi alanlarındaki donanımlı insan kaynağı sıkıntısına çözüm olma hayaliyle ortaya çıktı. Sektörün yeni yeteneklerini keşfetme ve her biri alanının en iyisi olan uzmanlardan oluşan eğitim kadrosuyla, onları tam donanımlı hale getirme misyonunu üstlendi.

Kadir Has Üniversitesi’nin dünya çapında güçlü akademik kadrosu, DDB Grubu’nun 30 yılı aşkın süredir iletişim alanında bir okul olma misyonu ve grup çatısı altındaki Yılın Yaratıcı Ajansı TribalWorldwide İstanbul’un yenilikçi yaklaşımının ortak bir ürünü olan BrandMaster, akademik ve sektörel tüm deneyimini bu çağın gerekliliklerine uygun bir yüksek lisans programı oluşturmak için kullandı. Yani giriş seviyesi bir eğitimin ötesinde, markanın yükseğini yapmak, marka konusunda yükselmek isteyenlerin okulu olarak hazırlandı.

Profesyonel (tezsiz) bir yüksek lisans programı olan BrandMaster, 3 dönemden oluşuyor: Programın ana dersleri olan, Verinin Yaratıcı Hikayeye Dönüşümü, Marka Yönetiminde İnovatif Düşünce, Hikaye Anlatıcılığında Ustalık, Reklamda Stratejik Planlama, İletişime Değer Katan Prodüksiyon, İletişim Kampanyası Tasarımı, Stratejik Pazarlama İletişimi, bir brief’i tüm katmanlarıyla tartışmaya ve çözümlemeye imkan verecek bir yetkinlik kazandırmayı amaçlıyor.

Bütünsel Medya Planlama, Dijital Medya Stratejileri, Reklamcılıkta Yeni Trendler, Uçtan Uca Müşteri Deneyimi, İletişimde Görsel Düşünme ve Tasarım gibi seçmeli dersler ise marka iletişimiyle ilgili farklı uzmanlık alanlarında güçlenmeyi sağlıyor.

Programın yenilikçi vizyonunun bir parçası olan FutureMaster dersi ise farklı sektörlerin vizyoner liderleriyle, geleceğe dair öngörüler nasıl yapılır, trendlerden yola çıkarak marka aksiyonları nasıl alınır konusunda ilham verici bir yaklaşım izliyor.

Teori ile pratiğin sınıf arkadaşı olduğu BrandMaster’da, donanımlı akademisyenlerin yanı sıra sektöründe tanınan konuklarla tanışma ve verimli tartışmalar yürütme imkanı sağlamak için de hummalı bir hazırlık yapılıyor: Arda Erdik, Akan Abdula, Ayşe Ünal, Kurtcebe Turgul, Ozan Açıktan, Ceren Şehitoğlu, Sezer Derkuş, Yalçın Pembecioğlu ve Zeynep Karaarslan Başaran gibi tecrübeli isimlerin olduğu kadroya sürpriz isimler katılmaya devam edecek.

BrandMaster’ın kısıtlı kontenjanına, sektörün potansiyeli en yüksek kişileri özenle seçilecek. Seçilen kişilerin, fark yaratacak bir bitirme projesiyle mezun olmaları ve ömür boyu bu komünitenin bir üyesi olarak iş hayatlarında daha rahat ilerlemeleri amaçlanıyor.

BrandMaster’ason başvuru tarihi: 31 Ağustos 2023

Detaylı bilgi: https://brandmaster.khas.edu.tr/

Programla ilgili bilgileri takip etmek için:

instagram.com/brandmasteristanbul

linkedin.com/company/brandmasteristanbul

sgs.khas.edu.tr

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ