logo

‘Meddah’ Mehmet Esen Ataşehir Tiyatro Festivalindeydi

‘Meddah’ Mehmet Esen Ataşehir Tiyatro Festivalindeydi

10.Ataşehir Belediyesi Tiyaro Festivali kapsamında Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde tek kişilik gösterisiyle Mehmet Esen tiyatroseverlerle buluştu.

10.Ataşehir Belediyesi Tiyaro Festivali, tek kişilik gösterilerle devam ediyor.

Festival kapsamında Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde 11 Mart Pazartesi Mehmet Esen tiyatroseverlerle buluştu.

Gösteri sonrası Ataşehir Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Oben Özkal tarafından Mehmet Esen’e Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Çanakkale Zaferi’ni anlatan özel bir kitap takdim edildi.

Erkan Yücel ve Münir Özkul’dan el alan, Geleneksel Türk Tiyatrosu’nun vazgeçilmez öğesi olan meddah sanatını yaşatmak için Türkiye’de ve dünyada oyunlar sergileyen sanatçı Mehmet Esen, Meddah ile günümüz gerçek hikâyelerini doğaçlama, gülmece ve taklitlerle anlattığı gösterisiyle tiyatroseverlerden yoğun ilgi gördü.

Meddah oyunuyla Avni Dilligil, Ankara Sanat Kurumu, Zihni Göktay ve Erkan Yücel oyunculuk ödüllerini kazanan Mehmet Esen oyun sonrası yaptığı kısa konuşmada, Ataşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen tiyatro festivalinde yer almaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ