logo

MHP Ataşehir Ferhatpaşa’da iftar Programı düzenledi

MHP Ataşehir Ferhatpaşa’da iftar Programı düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Ferhatpaşa Mahallesi’nde MYK üyesi, İl ve ilçe yöneticileri ile vatandaşların katılımı ile iftar düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından Ferhatpaşa Mahallesi’nde iftar sofrası kurdu.

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, İl ve İlçe yöneticilerinin katılımı ile Ferhatpaşalılarla iftar sofrasında buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından Ferhatpaşa’da düzenlenen İlçe Başkanı Sadun Bizel’in ev sahipliğinde iftar programına MHP MYK Üyesi Yüksel Kaleci, Anadolu Yakası Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hakan Aslan, Ataşehir Ülküocakları Başkanı Bekir Çakmak, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Hakan Arıkaya ve İlçe Yöneticilerimiz ile Ataşehirli vatandaşlar katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “İlçe Teşkilatımızın Ferhatpaşa Mahallemizde düzenlemiş olduğu iftar programına MYK Üyemiz Sn. Yüksel Kaleci, Anadolu Yakası Teşkişatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Sn. Hakan Aslan, İlçe Başkanımız Sn. Sadun Bizel, Ataşehir Ülküocakları Başkanı Sn. Bekir Çakmak, Ataşehir Belediye Meclis Üyemiz Sn. Hakan Arıkaya ve İlçe Yöneticilerimiz ile Ataşehirli vatandaşlarımız katılmışlardır. Teşkilatımız olarak vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgiye teşekkür ederiz.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ