logo

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel Yerel Basınla Buluştu

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel Yerel Basınla Buluştu

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, pandemi sonrası ilçe merkezinde düzenlediği kahvaltılı programda Ataşehir yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

MHP Ataşehir İlçe merkezinde düzenlenen kahvaltılı programda ilçe yönetimi ile birlikte Ataşehir yerel basını ile bir araya gelen MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, Ataşehir ve ülke gündemini değerlendirdi.

Pandemi süresince mağdur olan vatandaşları tespit ederek, alan eli kimsenin göremediği mantıkla hareketle yardım elimizi uzattıklarını kaydeden MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, yardımı yaparken dil, din ırk, mezhep, siyasi görüşlerine bakılmaksızın bir insanlık görevi bilinciyle hizmeti yerine getirdiklerini vurguladı.

Olağanüstü pandemi koşullarında verilen ara sonrasında yerel basını ile bir araya gelen MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel ve ilçe yönetimi, gündemi değerlendirerek, geleceğe yönelik çalışma takvimi hakkında paylaşımda bulundu.

 “Adım Adım 2023 İl İl Anadolu” teması ile Genel Merkez tarafından başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, “Genel başkanımızın başlattığı programa Ataşehir’de ilçe olarak hız verdik. Genel Başkanımızın talimatıyla; çarşıda, pazarda, bağda, bostanda, Camide, Cem Evinde, doğada Türkiye’nin geleceği ile birlikte güçlendirmek maksadıyla 2023 tarihine kadar Milliyetçi Hareket Partisi’ne durmak yok. Sokakta olacağız. Parti olarak hazırladığımız program çerçevesinde ev ev gezip sıkmayacağımız el kalmayacak. MHP İlçe Başkanı ve yönetim olarak Ataşehir de el değmedik bir vatandaşımızı bırakmayacağız. Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı hiç durmayacak.” Dedi.

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel ve ilçe yönetiminin yerel basınla buluşma programı basın mensuplarının sorularını yanıtladığı bölümü ile devam etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ